Väderprognos för 5 dagar

torsdag 22 november 2012

Mörkt, grått och tråkigt!

 

Torsdag 4

Fy vilken trist dag vi har haft. Ute är det mörkt och det regnar. Vi var tvungna att ha lampa tänd nästa hela dan. Jamisarna har i stort sätt sovit precis hela dagen, bortsett från en stunds katt-fnatts-race tidigt på morgonen.

Jag somnade om och vaknade inte förrän vid ½9. Det är mycket ovanligt att jag sover så länge. Hela min dag har blivit lite på sniskan. Det blir den oftast om jag inte går upp min vanliga tid.

Jag har lyssnat på musik och läst E-bok. Lite jobbigt att läsa på datorn, men bra att jag kan ändra text-storlek, lite lättare då.

Jag har provat en ny variant, ljudbok och musik samtidigt, men det var ingen höjdare direkt. Jag missade mycket i både boken och musiken då. Bättre att läsa med ögonen och lyssna på musik. Det gjorde jag ju jämt när jag pluggade. Hade alltid musik lite tyst på i bakgrunden.

Nu ska jag äta lite

PICT0594

gott jag lagade till middag! Jag älskar mjölkstuvade makaroner med köttbullar. Dessa är gjorda på kyckling, men är likväl köpta. Jättegoda är dom i alla fall. Det var länge sen jag kunde göra köttbullar själv. Min vänstra hand vill inte riktigt som jag vill. Jag kan i alla fall skala apelsiner själv Blinkar!

Ha en fin torsdagskväll!

Torsdag 3 /Julia

9 kommentarer:

 1. Här var det grått och trist och regnigt äna fram tills i eftermiddag då kom solen fram lagom till den skulle gå ner :)
  Matte har jobbat heldag idag också , tur att hon gjorde en god Köttgryta igår som bara var att värma idag *nom* *nom*

  SvaraRadera
 2. Samma tråkiga väder här hos oss, man blir så slö.
  Stuvade makaroner är sååååå gott säger matte.
  Matte tycker också det är svårt att lyssna dubbelt, lättare att läsa och ha musik på, däremot kan hon inte läsa nått på datorn och lyssna på bok samtidigt för så missar hon boken, hihi!
  Det var ovanligt länge för dig att sova till halv 9 men du behövde nog det även om man är lite off resten av dagen.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyssnade på musik OCH bok samtidigt inte läste och lyssnade på olika böcker *fniss*

   Radera
 3. Riktigt trist väder idag, sovarväder helt enkelt! Matte tycker apelsiner är så besvärliga och kladdiga men goda är de ju.. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. gillar ocå citrus frukter väldigt mycket, och nyttigt är det ju oxå :)
  Mjölkstuvade makaroner hade vi för ett par veckor sedan, gott var det.
  Tasskram

  SvaraRadera
 5. Vädret kan ta en timeout och återkomma när den är på bättre humör. Det är så himla mörkt här ute på landet, nu har matte och husse tjuvstartat julpyntandet så hela vår altan lyses nu upp med led-lampor. Ganska mysigt. Men du, det låter ju inte bra att du håller på att bli sjuk. Krya på dig och ha en trevlig helg.

  Basco

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maken hängde upp vårt "dingel" runt huset för några veckor sen. Jättemysigt!
   Det är bäcksvart hos oss med i buschen. Här ser man verkligen stjärnorna, långt i från stadsbelysning.

   Radera