Väderprognos för 5 dagar

fredag 11 maj 2012

Hej blåsiga fredag!

 

7friday14

Äntligen fredag! Gissa om jag längtar tills maken kommer. Vädret är grått och himlen är mulen utan den minsta blå glugg, men det är ganska varmt ändå. Min termometer visar 17,1 grader!!!  Det är ganska kvavt också, undrar om årets första åskväder är på gång? Det kan ju vara vädret som bidrar till att jag har mer ont än vanligt. Jag brukar känna av omslag i vädret.

Han har med sig bland annat:

 hammockbeige_redigerad-6

som jag beställde från Kattfamiljen Shop i fredags. Tack snälla Heidi för den snabba leveransen, den kom igår och maken har hämtat dem!

Han får sätta upp dem i helgen. Hoppas att det går där jag har tänkt, för de måste tåla vikten av båda katterna samtidigt, eftersom de oftast ligger tillsammans. De gillar att sova ihop, gärna lite trångt! Bilder kommer så fort de är monterade och förhoppningsvis upptagna!

Jag ska inte göra nåt alls idag! Jag satt och dammade igår, men bara de svarta ytorna. Jag har inte orkat göra så mycket som jag ville, men det gör inget. Jag måste ju inte, men vill skona maken så mycket jag kan. Han gör ju så mycket för oss ändå.

Jag hade tur igår! Jag hittade en bortglömd värktablett i väskan som jag tog imorse. Jag mår ganska bra just nu. Det är just då som jag tar i och gör en massa som jag får ont av, men inte idag.

Idag ska vi bara göra sånt som inte gör ont. Lyssna på bok, spela lite kort eller kanske se nån film, jag får se vad jag känner för. Smulan och Amanda ligger och sover efter morgonbuset. De tog ett snabbt race runt medan jag vädrade en liten stund. De kom snällt in från verandan när jag ropade på dem! Nu ligger de i en hög i sängen.

Ha en jättefin fredag! Helgen är ju här, när arbetsdagen är slut, för de flesta av oss!

00066 /Julia

16 kommentarer:

  1. Matte har åskhuvudvärk idag så det kanske är nåt på gång här med. Den där kojen verkar spännande. Kanske kan vara nåt för mig?
    Ha en jättefin fredag ni också!

    SvaraRadera
  2. Det är väldigt kvavt här i Södern också. Visst blir man tung i huvudet, hoppas verkligen det lättar snart.
    Så kul att hammocken har kommit, ska bli jättekul att se bilderna. Håller tummar och tassar att den kan härbärgera bägge damerna :-)
    Ha en fin helg och ta hand om dig, så inte värken blir värre!
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har köpt två!
      Men jag känner tjejerna, de vill säkert ligga i samma ;-)

      Radera
  3. Vilken tur att du hittade en tablett för man får ont även av att ha ont och spänna sig, det blir en ond rundgång.
    Blåser jättemycket hos oss också, trist.
    Spännande att se om tjejerna gillar den nya sovplatsen.

    Trevlig helg!

    Kramizar & Nosgos

    SvaraRadera
  4. Det blev lite överraskande varmt idag, trots lite regn. Hoppas vädret snart stabiliserar sig, då tror jag du mår bättre också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ´Det hoppas jag med och nu har jag värktabletter också!!!

      Radera
  5. Nu har nog husse kommit hoppas vi som är riktigt sena idag. Hoppas att ni får en bra kväll och att det blir solig imorgon så att ni kan njuta av lite uteliv (och att du får dina tabletter och slipper ha ont) Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, maken/husse har kommit med både tabletter och hammockar. Han ska montera dem imorrn!

      Radera
  6. Ha en underbar helg och fredag !
    Tazz&Kram

    SvaraRadera
  7. Det har verkligen varit kvavt i luften idag. Varmt och fuktigt. Fast (katt)gräset växer väl så att det knakar då. Ska bli så spännande att höra jamisarnas recension av hammocken! Trevlig helg! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Plommonträdet är fullt med blomknoppar, förhoppningsvis blir det plommon i år!!!

      Radera
  8. Hoppas åskan laddar ut det här jobbiga. Huvet är jättetungt och jag har också värk. Vädret påverkar verkligen.

    Kul att du är nöjd med leveransen :-)


    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. De ser jättefina ut, hammockarna. Smulan hsr redan provat en av dem i soffan medan de låg där. Har sänt brev till dig på fejjan!

      Radera