Väderprognos för 5 dagar

fredag 25 maj 2012

Hej soliga varma fredag!

 

Isbjörn

Ännu en varm dag med öppen dörr mot verandan till tjejernas förtjusning. Deras svarta beundrare, som var här nästan hela dagen igår, har vi inte sett till idag. Inte hört honom heller för den delen. Han har väl fått andra intressen, när han såg att flickorna var oåtkomliga för hans amorösa uppvaktning Blinkar.

Jag håller på med att skriva upp allt vi behöver. Mycket har tagit slut sen vi handlade sist. Ost, pålägg, frukt, grönsaker och en massa annat. Det blir en lång lista denna gång. Jag har fortfarande inte bestämt om vi ska åka iväg idag eller vänta till imorrn. Jag får höra om maken har funderat färdigt. Det finns för och nackdelar med båda varianterna. Åker vi idag har vi lördagen fritt som ett exempel. Jaja, han ringer strax och då får jag höra vad han tycker. Det kan ju vara jobbigt att behöva åka iväg igen, så fort han kommer. Nu har vi pratat och vi åker ikväll i alla fall. Jag beställer färdtjänsten till 18:00.

Annars har jag inte funderat på något, jag har inga måsten direkt.

Jag sitter och lyssnar på Homan, Jan Mårtenssons antikhandlare. Jag har upplösningen av Dödssynden kvar. Spännande, man vill ju gärna veta vem som är mördaren och hur siamesen Cléo har hjälpt husse med att räkna ut vem som är den skyldiga den här gången!

Ha en härlig fredag! Helgen är ju här!!!

beary_happy_friday_orange_teddy_bear /Julia

6 kommentarer:

 1. Varmt och soligt här nere med :)
  Hm , konstigt att tjejernas beundrare gav upp så fort , det hade jag aldrig gjort ;-)
  Min matte har redan gjort veckans inköp vilket hon är glad för :)
  Mindre glad är hon över att jobba hela helgen :(
  Hoppas det funkar med Färdtjänsten ikväll !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också :), kan vara lite knepigt en fredag klockan 6...

   Radera
 2. Vilken härlig bakgrundsbild du fixat!
  Jobbigt att göra allt så samma dag men sen är det skönt att det är gjort om man nu inte ska på så många ställen för då är det bättre på dagen.
  Jasså har beundraren dragit vidare? Kanske lika bra för ibland kan det var jobbigt med okastrerade hanar (om han nu var det) som ränner omkring och pinkar överallt, luktar inte så gott precis!
  Trevlig helg!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han var nog okastrerad, vi såg honom pinka på granen som vi har i tomtkanten. Skönt att han insåg att han inte kommer åt tjejerna.

   Radera
 3. Kommer bli en jobbig varm natt, men det är det värt.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera