Väderprognos för 5 dagar

måndag 7 maj 2012

God morgon kyliga måndag!

 

m18

Efter ännu en kall natt vaknade vi till intensiv fågelkvitter vid femtiden, men efter ett besök i badrummet kunde jag somna om och sov några timmar till. Jag önskar nästan att jag hade gått upp då. Jag var jättestel och har duktigt ont när jag vaknade igen. Undrar varför? Jag gjorde ju inget speciellt igår. Nåja, en värktablett, min sista av de receptbelagda (då maken glömde hämta ut fler tyvärr Gråtande ansikte och jag tänkte inte på att de var slut när vi fyllde mina dosetter sist, det är han som håller reda på att jag har mediciner hemma av alla sorter för minst en vecka framåt) och lite morgongymnastik hjälper väl. Jag vägrar att tänka på hur resten av veckan blir utan dem. Jag har ju vanliga Alvedon, även om de inte hjälper lika effektivt som den receptbelagda.

Jag hade ovanligt låg blodsocker också. Bara 3,2, men det var snabbt avhjälpt med en god frukost. Smulan och Amanda fick sina obligatoriska smakbitar och dessutom fick de diska min yoghurtskål. Snäll som jag är lämnade jag lite extra i den åt dem. Nu vet dom att det är vår, matte äter yoghurt igen. Det gör jag sällan på vintern. Fast oftast blir det till lunch och inte till frukost.

Nu är de ute i rastgården och pratar med fjäderkottletterna, jag hör skatorna tjattra emot. Det hörs genast om de svartvita ser nån katt ute. De retas och låter väldigt mycket!

Nu ska jag fortsätta med min träning. Jag är stel och har ont och måste göra nåt åt det. Det brukar lätta med lite fler uppmjukande övningar. Jag fick lite nya tips av doktorn i onsdags, när jag frågade varför det gör så ont att räta ut kroppen på morgonen.

Ha en fin början på veckan!

00026 /Julia

9 kommentarer:

 1. Vad snällt av er att hjälpa matte med disken. Det måste kännas hemskt för henne med all värk. Trots det verkar hon så positiv, matte beundrar såna människor. Jag med för den delen.
  Gummankramar till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, man vänjer sig vid att ha ont, tyvärr.
   Idag behövde jag gnälla lite extra ;-)

   Radera
 2. *trzanj* PRinsen hälsar.
  Säg till så hjälper jag dig!!! Skicka ett mail, du har min mailadress. Inkans Världsberömda KladdKaka ingår i leveransen. KladdKaka och Värktabletter har jag hört är en bra combo. Plus förhoppningsvis lite trevligt sällskap av en Inka. :-) Tazz&Kram
  Hör av dig !!! :-)

  SvaraRadera
 3. Så typiskt att de är slut när man har ont, hoppas att alvedonen hjälper lite och tar bort det värsta.
  Jo skator hörs verkligen när de får syn på katter och som de kan retas.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du har fått mindre ont under dagen. Ta hand om dig.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde kanske inte stått så mycket på eftermiddan ;-)

   Radera