Väderprognos för 5 dagar

tisdag 8 maj 2012

Hej soliga tisdag!

 

00013a

Precis som jag trodde, får jag äta upp gårdagens äventyr. Inte bara de goda auberginskivorna, utan med ganska mycket ont. Hur som helst var det värt!

Jag har fått frågan hur jag äter dem. Istället för kött helt enkelt. Igår åt jag dem med en god tomatsallad och idag lägger jag ihop två lika stora skivor med ost i mellan och soppar den i ett hamburgerbröd med tillbehör. Jättegott det med.

Jag har inte gjort många knop idag och det lär inte bli många fler. Jag vaknade rätt sent, sent för mig i alla fall, vid 8 snåret. Har bara spelat mitt spel å fejjan och spelat kort mot datorn. Ätit frukost och lunch förstås! Lyssnat på bok. Som vanligt med andra ord.

Jag har i och för sig vädrat och diskat undan frukost och lunch disken. Smulan och Amanda fick yoghurt idag också, men på ett eget fat. Den försvann fort! De var söta när de stod och lät sig väl smaka. Synd att jag glömde kameran. Det får bli nästa gång!

Nu ska jag leta efter en film att titta på, medan jag sitter i soffan med jamisarna och njuter av filmen och en mugg nybryggt thé. Det är mysigt att fylla på goskontot.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

00032 /Julia

14 kommentarer:

 1. Åhh, hoppas ni får en jättegosig eftermiddag och att värken lättar.
  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med en bra film och två gosiga katter, kan det bra bli bra :)

   Radera
 2. Att fylla på goskontot är jätteviktigt! =)
  Kram från mig, Bröderna Bus och Busan

  SvaraRadera
 3. Det är så märkligt, för även om goskontot är fullt så får det plats hur mycket gos till som helst... En mycket bra ordning tycker vi :-)
  Hoppas värken blir bättre framåt dagen, inte kul att ha ont...
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. En lunch blir ju inte nödvändigtvis godare bara för att det är krångligt att laga till den. Din lunch låter helt OK, även om jag misstänker att Smulan och Amanda låter dig ha just den lunchen ifred?

  SvaraRadera
 5. Tänk att goskontot aldigt blir fullt, men det är härligt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Kan man bara tycka att det är värt att ha ont för man gjort nått bra eller gott så är det lättare att stå ut men det onda säger matte.
  Fil kan jag tycka är gott lite då och då, yoghurt har jag aldrig smakat för matte äter aldrig det.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset om "hamburgare". Jag äter ofta stekt aubergin men Taboulleh sallad och lite tomater.

  SvaraRadera