Väderprognos för 5 dagar

torsdag 10 maj 2012

Soligt och varmt!!!

 

SOL 08

Det är strålande sol från en nästan klarblå himmel. Trist att det blåser så mycket.

Jag har vädrat en lång stund. Konstigt nog sov Smulan och Amanda igenom vädringen. Annars brukar de passa på att busa när ytterdörren är öppen. Nåja, det blir nog tillfälle till lite senare på eftermiddan om vädret håller i sig.

Jag längtar mer än vanligt efter maken och den påse från Apoteket, som han kommer att ha med sig. Det är sällan jag hade behövt mina värktabletter så mycket som den gångna veckan. Äsch, det är inget som jag behöver tjata om. Det gör liksom inte mindre ont för att jag  tänker på värken så mycket.

Nu till nåt annat. Jag skulle vilja ut på lite bus i helgen, men det lär inte bli nåt av. De spås regn till helgen. Typiskt. Det är nog lika bra att jag tar det varligt i några dagar till.

Jag kommer i alla fall inte hitta på samma dumhet en gång till. Att ställa mig för att göra mat som kräver att jag står så länge som sist när jag redan har ont. Hur som helst, var det jättegott! Så liiite värt var det nog, ändå.

Ha en fin försommardag! Jag bjuder på ännu en kul bild från fejjan!

medical /Julia

13 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!
  Här regnar det o det är så kvavt o mera regn är på väg fick jag höra idag.
  Många kramar.

  SvaraRadera
 2. Tjejerna hörde nog inte när du öppnade dörren eller så var de inte sugna på att gå ut.
  Vi har mulet och så regnar det då och då, inget kul väder och det äv så kvavt.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Här regnar det för 2:a dagen i rad. Regnet har gjort det gröna så härligt och man riktigt ser hur naturen behövde det här regnet.

  Visst kan du väl åka ut på något kul fast vädret är dåligt. Man väljer bara något ställe där du kan vara inomhus och ändå få uppleva något trevligt. Kanske ett museum, ett storbibliotek eller ett jättestort köpcentrum. Så brukar vi göra och om vi har råd så fikar vi någonstans innan vi åker hem.

  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naturen förändras från timme till timme, man nästan hör hur allt växer.
   JAG i ett köpcentrum??? Aldrig om jag inte måste :) Jag är typen som rafsar åt mig det jag MÅSTE köpa och flyr fältet så snabbt som möjligt.
   Men tack för tipsen!!!

   Radera
 4. Solen livar ju upp i alla fall. Du får ta det extra lugnt imorgon så du mår bättre när husse kommer.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Det är tråkigt när man kommer på för sent att man skulle tagit det lite lugnare och inte varit så ivrig att göra det där som man trodde man orkade. Hoppas du snart mår bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag borde ju veta... Men det måste gå över snart!

   Radera
 6. Kan det vara regnvädret som ställer till värken? Jag har också haft mycket värk den här veckan.
  Fast det sköna med regnet är ju att pollenhalterna går ner.
  Hoppas du snart blir bättre.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du KAN ha rätt. Vädret har jag inte ens tänkt på. Dessutom är jag ganska snorig av all pollen, men det är jag varje vår när björken blommar. Jag är bara allergisk mot den.

   Radera