Väderprognos för 5 dagar

söndag 20 maj 2012

Hej soliga varma söndag!

 

Söndag

Klockan är inte 11 än och det är redan 17,2 grader varmt ute! Det blir säkert en härlig dag! Visserligen blåser det lite, men de är varma vindar än så länge.

Maken satte upp vaggan i sovrummet till Smulan och Amanda för en liten stund sen. Några bilder på den har jag inte, men på Smulan och den som finns bredvid fönstret bakom datorn.

En från igår kväll

PICT0699

och en från imorse, när jag fyllde på med godis.

PICT0701

Amandas godis-räd har jag inte hunnit med att ta bild på, men det kommer. Dessutom bilder på “Sovande katt i hammock”. De behöver lite tid för att komma underfund med hur mysigt det är att ligga där.

Nya liggplatser brukar ta nån dag innan de blir så poppis som matte och husse önskar. Att dessa mysiga liggplatser blir det, tvivlar jag inte ett ögonblick på. En bra början är ju att hitta gottis i dem i början Blinkar, så dom vänjer sig!

Vi ska ta det lugnt idag. Sitta ute i solen lite, bara det inte blåser för mycket. Jag med en ljudbok i öronen och ett korsord, Maken med senaste numret av National Geographic som kom i veckan som gick.

Ha en solig och lat söndag!

00012 /Julia

15 kommentarer:

 1. Hejsan vännen! Här lyser solen o det är varmt men jag har inte kollat hur många grader det är än. Kramisar

  SvaraRadera
 2. Strålande solsken och varmt och skönt här nere oxå !
  Men tro inte att mina 2-benta varit ute och tassat med mig för det. Nä då dom har varit och tittat på en massa gamla bilar på Tjolöholms slott istället :(
  Jag vill oxå ha en sån där fin godisautomat på väggen ;-)
  Du ska se att dom snart kommer att ÄLSKA att ligga i dom !

  SvaraRadera
 3. Det har varit superhärlgit väder :-) har suttit på balkongen och det var så varmt och skönt.
  Hoppas tjejerna snart börjar gilla sina nya liggplatser :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart att sitta i solen ochy njuta! Klart tjejerna upptäcker hammockarna snart,särskilt när det är en massa gottisar där! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Låter skönt med läsning och att gotta sig i solskenet. Gissar att ni kanske får sällskap dit ut också. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vi har också haft ett underbart väder idag!
  Det är en bra början att få godis i en ny sovplats. Klart att de kommer att bli populära de nys sovplatsena, man ska bara vänja sig vid dom ;)

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera