Väderprognos för 5 dagar

torsdag 3 maj 2012

Lika soligt, men betydligt svalare torsdag!

 

103

Termometern visar 9,2 grader ändå, efter nattens få plusgrader. Jag tror dock inte att det blir lika varmt som igår. Den dagen var en försmak på sommaren. Med de goda nyheterna på provsvaren var gårdagen extra rolig.

Vi har sovit gott. Smulan och Amanda kunde fläka ut sig med bara mig i sängen. Att jag har lite ont efter gårdagen är ju som det brukar vara. Jag var stel på morgonen och gjorde mina övningar efter att ha tagit en tablett. Nu är jag klar med mina liggande övningar i alla fall. Resten tar jag lite i taget under dagen. Precis som vanligt med andra ord.

Jag har en del nya ljudböcker att lyssna på. Jag fick med mig två böcker av Henning Mankell, Djup och Kennedys hjärna. Och en av Christian Mörk, De tio härskarna som också verkar spännande.

Imorrn kommer maken med de filmer som jag beställde förra helgen. Spännande de också. Vi kommer att ha bra filmer att se fram emot också. Jag beställde några gamla klassiker – eller kanske kultfilmer. Rain man och Sova med fienden bland andra.

Idag kommer jag bara ta det lugnt.

Ha en trevlig torsdag!

00041-2 /Julia

14 kommentarer:

 1. Hej Julia och pälsbollarna!
  Våren är här, även om det blir svalare ibland
  Jag läser inte så mycket mera än det i skolan nu, Hälsopedagogik för 100 poäng står på bordet nu.
  Lyssnar på Dimitri Keiski, killen som vann någon musiktävling på Tv förra hösten. Skivan kom nu. Underbar röst, trevlig kille dessutom(lite bekant).
  Trevlig Helg! Går på långpass nu, hemma först imorgon eftermiddag.

  SvaraRadera
 2. Låter som en lagom lugn och skön dag.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 3. Värmen har nog flyttat söderöver, för idag var det rena sommarhettan när min kollega och jag var ute och gick på lunchen :-) Fast tydligen ska det bli svalare i morgon, suck...
  Alltid lika härligt att ha bra böcker och filmer i förrådet :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Härligt med nya böcker att lyssna på.
  Skönt att få sova gott, man känner sig lite bättre då.
  I morgon är det fredag, jippie!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för era hälsningar hos mig. Jag är inte van vid att vara saknad så det värmer långt in i pälsen.
  Matte hälsar att er mattes positiva synsätt till livet, trots svårigheter, hjälper vilken gnällspik som helst. Tyvärr läser väl inte gnällspikar denna fina sida. Hihi...nu blev det ju lite fel, vi läser ju. :-)
  Som den bibliofil matte är blir hon aldrig lyrisk över er mattes boktips.
  Njut i solen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att ni läser min lilla obetydliga blogg!
   Böcker kan jag inte leva utan, det är ett måste för mig helt enkelt! Så boktips finns i massor i bloggen, oftast flera gånger i veckan!

   Radera
 6. Skönt med provsvaren även om det känns bra är det ju skönt att få det bevisat också! Härligt med sol idag i alla fall och i lä är det ju riktigt skönt.Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Här nere har det varit sommarvärme idag med = häääärligt !
  Min matte har jobbat lång dag idag och efter middagen som var kokt torsk = nom nom , så var hon trött så jag har inte tassat ute nåt idag.
  Men det är skönt att ligga inne och sola oxå :)

  SvaraRadera