Väderprognos för 5 dagar

fredag 30 september 2011

Välkommen härliga fredag!

 

behappyitsfriday

Äntligen är det veckans sista arbetsdag för maken! Som vi har längtat, men den gångna veckan har gått fort! Jag har gjort massor med nyttiga saker!

Det är växlande molnighet med bara lite bris och termometern visar behagliga 16,4 grader.

Onsdagens och torsdagens flugjakt har hunnit ifatt mig definitivt. Jisses vilken grym träningsvärk jag har. Främst i båda benen och lårmusklerna. Jag orkade knappt ta mig in i duschen och sedan när jag var klar, fick jag vila några minuter innan jag kunde och orkade klä på mig igen. SUCK… Nu är jag fräsch som en nyponros i alla fall. Jag vill vara ren och ha nytvättat hår på fredagarna Himlar med ögonen!

Amanda har fått rulla sig i mitt fuktiga badlakan en stund, så hon är nöjd! Hon älskar dem och hon lutar lika gott som jag, fast hon luktar alltid gott. Smulan har inte såna fasoner för sig, för henne räcker med att markera matte efter duschen med buffar och nos gos.

Jag har inte tagit några värktabletter än, men jag ska ta en strax. Varför ha mer ont än nödvändigt! Doktorn har sagt till att inte vara för tapper!

Jag kommer inte att orka göra så mycket mer idag. Lika bra att ta det lugnt medan vi väntar på att klockan ska bli ½6. Jag vill orka umgås med honom och förbereda fredagsmiddagen för två, värk eller inte.

Ha en trevlig fredag!

beary_happy_friday_orange_teddy_bear/Julia

1 kommentar: