Väderprognos för 5 dagar

onsdag 14 september 2011

God (?) morgon!

 

103

Jag vaknade i ottan och på ett uselt humör. Jag har ont i ryggen, usch. Jag gjorde som jag gör varje morgon. Satte på thévatten och efter en snabb morgontoalett klädde jag på mig.

Bredde ett par mackor och satte på min dator. Precis som vanligt ville jag börja dagen med att läsa vad mina bloggvänner har haft för sig och tidningarna. Men icke då.

Telia ville inte låta mig komma ut på nätet.

Jag bytte dator till och med för att se om det var det som var problemet, men nej då… Mina andra trådlösa uppkopplingar fungerar utmärkt, mobilen och mitt trygghetslarm, men där har jag en annan operatör och de fungerar.

Förmodligen är det nåt strul med Telia. Bläää!!! Jag vill kunna läsa morgonnyheterna som jag alltid gör till min frukost.

Fy 17 att jag inte kan göra som jag vill på morgonen, inte blir jag på bättre humör av vädret heller. Det har blåst, så jag trodde att stugan skulle lyfta i vindbyarna. Kåken bara knakade och kved i blåsten. Trähus låter ganska mycket. Oftast tycker jag att det är hemtrevligt, men inatt blev jag bara irriterad.

Smulan och Amanda var extra keliga också. Vi låg och gosade jättelänge innan dom äntligen kom till ro och somnade.

Nu har har varit uppe i flera timmar (sen 05:15) och jag kommer fortfarande inte ut på nätet (09:30). Vi får väl se när jag kan publicera detta inlägg. Snart hoppas jag.

Nu har klockan hunnit bli över 11 och fortfarande har jag ingen anslutning till internet. Jag blir galen snart Ångande arg. Allt jag vill göra behöver jag nätet till! Tänk så beroende man är av den.

Äntligen kl. 13:45 och jag har lyckats att logga in på nätet för första gången idag! HURRA eller???

Ha en trevlig onsdag!

1wednesday24 /Julia

6 kommentarer:

 1. Det är så otroligt frustrerande när nätet ligger nere i timmar, och inte blir det bättre av att man oftast inte får någon information heller. Men måste faktiskt säga att sedan jag flyttade och bytte till Bredbandsbolaget har det blivit bättre. Det funkar bra och de är väldigt trevliga att ha att göra med. Åtminstone enligt mina erfarenheter :-)
  Hoppas värken ger med sig. För lite sömn plus värk, och så nätet som hänger sig - inte konstigt att du känner dig ur form.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Hurra! :D

  Det är så retfullt när saker inte funkar som det är menat. Blev av med vattnet i går morse. Så jobbigt.

  Hoppas ni får behålla nätet nu.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Kunde inte varit värre, nästan! Att behöva ha ont och sen när tekniken inte funkar som den ska, då vill man skrika och skälla på nån, matte i alla fall, hihi!
  Har blåst hos oss också, jag har nästan lyft i vindbyarna och det är inte skönt att ha varken med eller motvind, känns obehagligt!
  Hoppas du har det bättre med ryggen nu!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 4. Vilken trist start på dagen. Hoppas att ryggontet ger med sig och att ni får en bra kväll.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. USCH så irreterande när inte nätet fungerar som man vill, *suckajm*
  Hoppas ryggontet har gett med sig iaf.
  Hoppas ni får ha n fortsatt bra kväll.

  Tasskram

  SvaraRadera
 6. Det är sååå tetigt när nätet inte funkar som man vill :(
  Hoppas din ryggvärk gått över under dagen !
  Här har det oxå blåsit en massa så man trott att taket skulle lyfta ;-)
  Nu ikväll har jag varit trattlös och busat med min pip mus i sängen :)

  SvaraRadera