Väderprognos för 5 dagar

tisdag 13 september 2011

God eftermiddag!

 

11

Vi har haft en lat förmiddag, det vill säga att vi har inte gjort ett dugg! Bara det gamla vanliga. Lyssnat på bok, löst korsord och spelat lite kort, förutom mina vanliga dagliga övningar..

Vädret har varit grått och milt termometern visar nu på eftermiddan 16,9 grader. Synd att det blåser halv storm ute, men inget regn (än). Det finns mörka moln inom synhåll som kan ge regn, men vi får hoppas att vi slipper. Det regnade en del inatt också.

Jag pratade med min väninna igår kväll och hon är tillbaka på sjukhuset igen. Den här gången får hon nog stanna där en tid. Hon mår inte alls bra, tyvärr. Hon verkar ha fått nån sorts nervsammanbrott, men hon kan inte prata om problemen som hon har. Synd, för det är exakt vad hon skulle behöva göra. Tala med någon som kan hjälpa henne att må bra igen. Man kan inte hålla inne med en massa problem, utan att gå sönder så småningom. Jag kan inget annat än att finnas till om och när hon får lust att prata av sig. Lyssna kan jag ju alltid göra. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, men det är inget att göra åt.

Det var nån som ville se hur min stickning ser ut

PICT0450

Så här långt har jag kommit på den och kämpar tappert en liten stund varje dag. Jag orkar inte så många maskor i taget. Idag fick jag till och med lite krampkänning i vänstra handen efter bara ca 10 maskor Förvirrad. Den växer inte ens med 2 varv åt gången Ledsen.

Inte är jag nöjd med utseendet på den heller. Det är ojämnt och fult, tycker jag. Kanske river jag upp den för fjärde gången och börjar om igen (självförtroendet är inte på topp just nu, men jag tänker inte ge upp!!!). Hade det varit på den gamla goda tiden hade den varit klar nu (på ca 2 veckor). Men att jag alls kan sticka är ett stort framsteg. Jag har inte hittat den optimala sittställningen än heller. Den får ta hur långt tid den vill och behöver, jag har inte någon brådska alls. Dessutom gäller det att inte få ont. Äsch det fixar sig på nåt sätt!

Det är bäst att jag fixar lite mat, idag blir det ett par varma mackor och några muggar thé. Inte så avancerat precis, men jättegott!

Ha en trevlig tisdagskväll!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

5 kommentarer:

 1. Matte hälsar att om hon hade stickat den, kan knappt hålla mig för skratt, så hade den varit ännu mer ojämn och hon har två armar som gör som hon vill! Hon säger också att eftersom hon är vänsterhänt fick hon aldrig kläm på såna saker, hon får ju skylla på nått!
  Det kan vara svårt att prata om just det som man behöver prata om och vi får verkligen hoppas att din väninna kommer att göra det snart.

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
 2. Ja fyjam som det blåser i träa idag !
  Här verkar det som om det tänker börja regna vilken sekund som helst nu också :(
  Jag o matte tycker det är bra att du är så enveten med stickningen av schalen !

  SvaraRadera
 3. Skönt att man får vara inne när det är så här. Vi tycker stickningen ser jättefin ut, Svårt att komma igång och prata om vissa saker, hoppas att din väninna får rätt hjälp nu.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Även om stickningen inte är riktigt som du är vad vid sedan förr, så tycker jag att det är ett stordåd att klara av det alls! Du är fantastisk! Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 5. Så duktig du är på att sticka :)
  Det är inte riktigt min grej, utan jag broderar istället när jag får lust.
  Var ett tag sedan nu, måste börja igen så jag får min bordslöpare färdig ngn gång.
  Har en hel del broderier att sy.

  Här har det oxå blåst som 17.
  Hoppas det lugnar sig med stormen.
  Kram

  SvaraRadera