Väderprognos för 5 dagar

söndag 4 september 2011

God kväll mina vänner!

 

good_evening_08 

Husse har åkt och vår vardag har börjat, som den alltid gör på söndagseftermiddagen.

Hat tog in årets magra plommonskörd

PICT0447

detta är min halva av skörden! Vi fick bara 7 Viktoria plommon allt som allt, som vi delade på.

Vi har haft en lat eftermiddag. Smulan och Amanda har sovit efter att husse hade åkt.

Mysteriet var mus-uslingen har tagit vägen är olöst. Husse har letat, men inte hittat den. Smulan och Amanda kan faktiskt ha mumsat i sig den, dom lär inte avslöja den hemligheten. Jag håller dock koll i veckan som kommer om nu gynnaren skulle dyka upp, men jag tror inte det.

Jag gjorde allt som planerat med att fixa till min dator. Här får ni en bild på den

PICT0446

Jag började med att ladda ner alla mina böcker. De tog mig ett par timmar. Ovanligt fort, för jag räknade med att få sitta med dem hela eftermiddagen.

Sedan kom turen till Hoyle Cardgames, den CD-rom skivan innehåller min favorit kortspel Canasta bland många andra. Den spelar jag nästan dagligen som ren förströelse.

Sen skulle Datakokboken, en årlig CD från Allt om Mat också in på datorn. . 2010-2011 års upplaga innehåller mer än 15.000 recept. Ett enkelt program att använda. Bara att fylla i vad som finns hemma och efter ett klick får man förslag på olika rätter. Praktiskt när inspirationen sinar. Eller bara söka efter ett recept i samlingen, man kan lägga till egna recept också om man vill.

Tänk att jag fixade allt på en eftermiddag och kväll. Jag trodde att det skulle ta hela veckan i anspråk. Den jobbar mycket snabbare än den förra. Jag märker skillnaden främst på mitt spel på fejjan. Äntligen är det roligt igen.

Nu ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig. Jag är trött, sitter bara och gäspar. Lika bra att gå i säng tidigt och lyssna på en bra bok. Jag tror att jag ska börja på Vilhelm Mobergs Utvandrarna. Skönt med en gammal bekant.

00085-1Vår musling?/Julia

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att allt med datorn är fixat.
  Vi vill tro att musen har smitit ut och det lr väl tjejerna inte säga heller, hihi!
  Det var inte många plommon det, blir förhoppningsvis fler nästa år.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Spinnande med ny dator, skönt att det gick så fort att ladda! Vi har massor med plommon men så fort de mognar skrumpnar de ihop så det går inte att äta dem :-(. Undrar om muslingensmet ut?? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Skönt att det gick fortare än väntat med att lägga in allt du ville ha på datorn :)
  Min skulle minsann inte må dåligt av att tömmas och startas om för den börjar bli seg tycker jag.
  Konstigt att den där mususlingen inte visat sig *hm*
  :)

  SvaraRadera