Väderprognos för 5 dagar

fredag 26 september 2014

Växlande molnighet, men inget regn (än)!

 

0094_thumb[1]

Äntligen är veckans bästaste dag här. Denna helg blir extra roligt, då maken har födelsedag imorrn och namnsdag på söndag!

Jag har funderat lite extra på vad vi ska äta i helgen. Pizza är önskemålet för ikväll, det är bara att fixa degen tills han kommer. Tomatsåsen står på verandan för att svalna. Jag har kokat den efter konstens alla regler Blinkar. Hemlagat är ju godast. Maken har med sig mozzarella, sedan har vi kryddigt pålägg till den, plus tunt skivat lök och champinjoner bland annat gott.

Köttdisken i affären får avgöra vad födelsedagsmiddagen blir. Då både maken och jag gillar toast Skagen, lär det blir förrätten, sedan nån stekt köttskiva och potatisgratäng och en sallad tror jag. Fast maken kanske vill ha en Jansons Frestelse som vi båda tycker mycket om, vi får se. Till efterrätt blir nog en lite lyxigare chokladglass med ljummen hallon sås av egen skörd. Visst låter det gott?!?  Nåja, makens önskemål, utbudet och priserna får avgöra den slutliga menyn!

Jag har tämligen ont idag också. Har sovit ganska dåligt inatt och läste länge. Det var nog närmare midnatt innan jag kunde lägga ifrån mig boken i surfplattan och släkte läslampan. Amanda sov jättegott bredvid mig medan jag läste.

Tur att det är imorrn vi ska iväg och inte idag. Hoppas att värken går över utan extra värktabletter. Jag tar ogärna fler starka värktabletter än de som jag måste för att hålla smärtan på en uthärdlig nivå. Men har jag lika ont imorrn, så måste jag nog ta en innan vi åker iväg för att kunna njuta av utflykten.

Vi önskar er en jättefin fredag med mycket mys och gos!

00040 /Julia

8 kommentarer:

  1. Låter som det blir riktigt kalas! Hoppas verkligen att du slipper ha ont då!
    Hurr Jam för fina husse lite i förskott sådär.Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen att värken går över till i morgon. Det är ett elände att ha ont. Låter som goda måltider i helgen. Tror säkert ni hittar nåt gott i köttaffären i morgon.

    SvaraRadera
  3. Det lät gott allt som du skrev om säger matte!
    Grattis i förskott till maken, ni kommer att få en toppendag och så hoppas vi att din värk ger med sig så du slipper ha extra ont.
    Du och min matte skulle ha nått som tvingade dom att sluta läsa vid en viss tidpunkt, hihi! Ni är helt hopplösa men vi står ut, hihi! Böcker är en stor del av livet säger matte.

    Kramizar & Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Böcker är ett MÅSTE!!!
      Fast lite rätt har du med att vi borde kanske sluta läsa lite tidigare, ibland ;-)

      Radera
  4. Låter som att ni får en härlig middagsmeny i helgen. Stort grattis till maken i förskott.
    Vi håller tassarna för att värken går över tills imorgon och att ni får en trevlig utflykt
    *nosbuffar*

    SvaraRadera