Väderprognos för 5 dagar

måndag 29 september 2014

En solig början på veckan!

 

Gustavmåndag

Strålande sol, några fluffiga vita moln och 12,8 grader! En skön början på veckan! Vi har sovit gott. Amanda låg bredvid mig nästan hela natten och drömde. Hon både “pratade” och viftade med tassarna i sömnen, hon var så söt. Jag hade gärna velat att hon kunde berätta om vad hon drömde. Det var säkert en spinnande jakt Ler!

Jag har rätt så ont, men ska försöka trots det att minska min smärtlindring med en tablett på dagen. Det återstår att se om det fungerar. Jag ska i alla fall inte göra nåt ansträngande. Färdig mat finns och den ska bara värmas i mikron. Att skära lite isbergssallad, skiva en tomat och 3cm purjolök till maten är inte speciellt jobbigt.

Amanda har haft sin morgon race och sover gott i dubbelsängen, konstigt nog. Hon sover oftast nära mig, i min säng, där hon kan hålla koll på vad jag sysslar med.

Jag ska ta och börja med att läsa Rosings. Charlotte läste jag ut igår kväll. Jag kunde faktiskt inte lägga den ifrån mig innan den var utläst. Den var jättebra och spännande enda till slutet, väl värd de $2,99 den kostade. Hoppas att bok två blir lika bra!

Ha en trevlig och solig början på veckan!

Mer tea 2 /Julia

9 kommentarer:

 1. Visst blev man glad när man såg solen i morse! Jakter i drömmen är alltid kul för man kniper alltid bytet! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Matte brukar också säga att det hade varit kul att veta vad jag drömmer när jag snackar i sömnen men det är min hemlighet, hihi!
  Hoppas det går bra att bara ta en tablett men var rädd om dig och ha inte för ont.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Visst har det varit härligt väder idag.
  Hoppas det onda är bättre i morgon. Det tär på humöret att ha ont
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Svårt att lägga ifrån sig en bra bok, läser själv Mari Jungstedts du går inte ensam. Läser på tåget . KRAM! Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :)
   Jag tycker om hennes böcker och har läst några.

   Radera
 5. Kanske är värken lite väderberoende? Många känner ju av när det blir omslag. Hoppas du snart mår bättre och att du slipper ta så många värktabletter.

  SvaraRadera