Väderprognos för 5 dagar

onsdag 10 september 2014

Ännu en fin dag!

 

993wednesday13

Jag letade rätt länge efter en bokserie som jag visste att jag hade. Om en lite ovanlig pensionär, typ Agatha Christies Miss Marple. Den som letar hon finner och efter ett tag hittade jag böckerna under bortglömda, ännu inte lästa böcker. Så här beskrivs huvudpersonen i böckerna:

Agnes Barton is not your typical senior citizen living in Tadium, MI, on the shores of Lake Huron. She drives a red hot Mustang, shops at Victoria's Secret, rankles local police officials, and has a knack for sticking her nose where it doesn't belong. Låter väl inte riktigt som Miss Marple precis, utom att hon också sticker sin näsa i blöt och driver vissa poliser till vansinne och löser mysterierna.

A1o0nxK xgL._SL1500_  91oKa064fdL._SL1500_

Faktum är att jag hade två bokserier, det vill säga sex hysteriskt roliga och mycket frispråkiga mysterier med den gamla damen! De första tre fick jag gratis och de följande tre för $1.24. Jag köpte dem i början på april och glömt bort dem. Idag kostar de bra mycket mer, $5.99 för varje serie. Jag började på den första boken igår kväll och en ilsken Söta Fröken Amanda gick efter en stund för hon tyckte inte om sjögången av mina skratt i sängen!!! Jag fick lägga ifrån mig boken efter några kapitel, jag hade ont i magen av skratt, så jag lyssnade på en bok istället och då kom hon tillbaka. Jag lär få ganska många glada timmar tills jag har läst alla sex mysterier.

Nu har jag pratat med maken och vi är glada över att halva arbetsveckan har gått. Jag har ätit lunch och ska fortsätta att läsa och skratta högt.

Ha en solig och varm september onsdag!

Onsdag 05 /Julia

10 kommentarer:

 1. Gamla klassiker håller i längden. Tycker Ms Barton låter som en riktig kruttant.

  SvaraRadera
 2. Härligt med böcker som gör en glad, även om Amanda misstyckte igår kväll :)
  Nu börjar vi också se fram emot helgen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, jag måste få skratta även om vi ligger i sängen. Ni skulle ha sett henne, hennes min borde finnas på bild ;-)

   Radera
 3. Det är ju faktiskt så att ligger man så ska det vara still i sängen, jag blir också irriterad på matte om hon studsar runt eller snackar med böckerna, är nästan van nu men det är ändå störigt, hihi!
  Verkar vara en cool dam i böckerna.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt med ett gott skratt eller flera! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Härligt när man hittar böcker som man får sig ett riktigt gott skratt av :)
  Sist min matte skrattade högt var när hon läste Babbens biografi.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har den som ljudbok där Babben själv läser! Där finns också mycket att skratta åt :)

   Radera