Väderprognos för 5 dagar

måndag 8 september 2014

Måndag med växlande molnighet, men varmt!

 

good_afternoon_04

För första gången har jag sovit dåligt i min nya säng. Det var inte sängens fel, utan att jag vaknade flera gånger av underliga drömmar. Inte mardrömmar precis, men väldigt konstiga! Jag hade inte alls sovit färdigt när jag gick upp i morse.

Förmiddan har bara rusat iväg och nu är det hög tid att äta lunch. Det får bli rester. Jag har några köttbullar kvar sen i lördags. Dem kan jag äta kalla om jag vill eller koka lite spagetti till om jag orkar. Eller ta en macka och äta varm mat till middag. Ja, så får det nog bli. Tea och macka nu och spagetti med köttbullar i kväll! Skönt att inte ha större bekymmer än att bestämma vad jag vill äta. Mat finns det gott om och vattenkokaren har jag precis satt på!

Jag ska nog försöka att ta en liten middags lur om nu jag får ligga i sängen för Söta Fröken. Just nu ligger hon och sover mitt i och tar väldigt mycket plats. Jag vill inte väcka henne och väntar nog tills hon vaknar och går sin väg. Det gör hon säkert tills jag har ätit färdigt.

Boken om Mary Bennet var OK, men inte mer. Det finns bättre P&P variationer av andra författare, som jag tycker bättre om.

Tur att jag har så många olästa böcker att välja på. Jag får se vad valet för dagen blir. Det kanske blir nån modern bok med handling från 2000-talet och inte nån 1800-tals roman. Omväxling förnöjer sägs det och jag har läst mycket om familjerna Bennet och Darcy på sista tiden. De får vila ett tag, även om jag har några olästa av den sorten också  Blinkar !

Ha en fortsatt trevlig måndag!

monday2 /Julia

4 kommentarer:

 1. Det är kul att skifta läsning säger matte och jag tror henne, hihi!
  Snällt av dig att inte vilja störa fröken Amanda i sin skönhetssömn, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ÄR hänsynsfull! Mer än Söta Fröken som kommer mitt-i-natten och hoppar på min mage. Mjuk och skön landningsplats när hon hoppar upp i sängen anser hon.

   Radera
 2. Jam, men du vet väl att det inte är din säng!Det är väl Amandas.. Du får ju ligga runt lite där du får plats.. Hoppas du sover bättre inatt.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att ligga "runt lite" när Söta Fröken ligger raklång på tvären mitt i sängen ;-)

   Radera