Väderprognos för 5 dagar

söndag 14 september 2014

Valdagen 2014!

 

Söndag 05

Jag har gjort om lite, hoppas att ni gillar det nya utseendet på bloggen. Jag är inte riktigt nöjd med bakgrunden. Jag har en jättefin bild på vår tjusiga lönn i all sin höstprakt på tomten, från i höstas, men jag hittar inte bilden just nu, så det får vara tass-spår så länge.

Hoppas att ni alla har hunnit med att rösta innan vallokalerna stänger för denna gång. Vad ni röstar på är ju er ensak, huvudsaken är att ni röstar!

Vi får se om vi har nån anledning att fira när röstprognoserna kommer ikväll. Det kanske inte blir klart förrän alla rösterna är räknade. Spännande lär det bli i alla fall.

Jag kommer att titta på valvakan från sängen så länge jag orkar. Jag ser TVn jättebra från min nya säng, men jag läser hellre på kvällarna än ser på TV.

Min nya lilla sängbord (som numera är slutsåld, tyvärr) var verkligen en bra investering. Jag har nog fått till den nu, så det blir bekvämt att ligga och läsa. Den kan ställas in i massor med varianter, höjder och vinklar. Nu kan jag till och med läsa tjocka tunga böcker i sängen om jag vill, jag behöver ju inte längre hålla i dem, den har en jättebra kant nertill så inget glider av den och den har flera löstagbara extra kantstöd, som gör kanten extra hög vid behov. Dessutom har skivan massor med lufthål, vilket är toppen för en laptop!

Amanda kommer att ligga på min arm, det gör hon oftast på kvällarna. Hon ligger och spinner medan matte läser. Då myser vi! Vi får se vad Söta Fröken tycker om mitt nyaste hjälpmedel att dela plats med. Hon har ju inte fått ligga på min mage, för den var upptagen med surfplattan, nu blir det ett litet sängbord i vägen. Men det är fritt fram efter att jag har släkt lampan och det vet hon Ler !

Ha en fortsatt solig och trevlig val-söndag!

Gömma måndag /Julia

10 kommentarer:

 1. Jättefin bakgrund!
  Matte har röstat för någon helg sen, tror jag men vi gick förbi vår vallokal idag och där var massor med folk som kom och gick - bra!
  Söta fröken kanske lägger sig på ditt bokbord, hihi i alla fall när det är tomt.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var iväg och röstade nån vecka innan er, redan i slutet på augusti. Skönt att ha det gjort i god tid :)
   HON kommer nog att glida av, om jag inte har ställt den vågrätt ;-) Kanterna räcker inte för att hålla henne kvar om den lutar som jag vill!

   Radera
 2. Här har mina 2-benta varit iväg och röstat nu på förmiddagen och dom säger också att det här valet nog kan bli en riktig rysare !
  Låter väldans bra ditt nya sängbord !
  Matte ska också kolla lite på valvakan sedan ikväll :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog en thriller med valvakan :)
   Sängbordet ÄR toppen!!!

   Radera
 3. Ett är säkert: alla blir inte nöjda med utgången av valet, oavsett vilken det blir. Vi får i alla fall välja i det här landet, något vi ska vara glada för. Hoppas Amanda gillar nya sängbordet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majoriteten avgör :) Hur det än går!
   Jag lär få se vad hon säger. Ikväll blir det första gången jag ska använda den.

   Radera
 4. Röstning klart! Viktigt att göra sin röst hörd! Vilka myskvällar ni har! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, vi röstade redan 29:de augusti! Man SKA alltid rösta, även om man skulle röstar blankt, men det gjorde inte vi!
   Det har vi alltid :)

   Radera
 5. Sidan ser jättefin ut. Ja ikväll kommer det bli en riktig rysare, fast vi hoppas på att sittande regeringen får vara kvar. Vad kul att du är nöjd med nya bordet, hoppas Amanda blir det också :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blir ännu bättre om och när jag hittar rätt bild!
   Det blir nog en thriller-kväll :)

   Radera