Väderprognos för 5 dagar

måndag 15 september 2014

Nu har Svenska Folket sagt sitt…

 

Mer tea 2

Det var en rafflande valvaka, som jag ändå somnade ifrån. Men vid ett badrumsbesök vid midnatt fick jag veta hur det gick. TVn var ju på!

Besviken? Både ja och nej. Själv och många med mig är glada över att det blir ett maktskifte, men lite besviken över att de rödgröna inte fick en egen majoritet. Mest förvånad blev jag över att SD är nu Sveriges tredje största parti och att FI inte lyckades med att ta sig över fyraprocents spärren.

Nåja, Svenska Folket har bestämt att det skulle bli såhär. Hur bra det blev vet vi först om fyra år.

Allra först måste ju Stefan Löfven få bilda den nya regeringen!

Vi önskar er en trevlig början på veckan!

00026 /Julia

8 kommentarer:

 1. Ja nog blev många förvånade över resultatet och vi kan bara önska den nya regeringen lycka till och att vi vill att de ska göra ett väldigt bra jobb!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Trodde först att du lagt upp bilden med te för att du läst den nya undersökning om att Te drickare blir äldre än kaffe drickare :)
  Här såg mina 2-benta inte heller hela valvakan , dom skulle upp tidigt och passa nån målare som skulle komma till mattes pappas hus.
  Ja man kan säga vad man vill om det där valresulatet , men skönt att det blev maktskifte i alla fall säger matte :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då bör vi bli gamla för vi är tedrickare både min man och jag. Kaffe dricker vi kanske en gång i månaden eller så och då med lika mycket mjölk som kaffe i muggen :)

   Radera
 3. Intressant hur det blev, just SD:s framgångar visar väl att det är saker som inte stämmer.. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Mjausan Amanda, kul att du kunde komma på mitt/Sessans 9 års kalas. Det var ju många som kom, var jamans kul. Fint väder var det också, så vi kunde leka lite utomhus också. Det får vi göra om nästa år, när jag fyller hela 10 år.

  Tass kram

  SvaraRadera