Väderprognos för 5 dagar

tisdag 2 september 2014

Soligt och skönt!

 

00013a

Vi vaknade till ännu en solig morgon. Termometern visar redan 17,2 grader i skuggan. Det lovar gott tills solen når verandan om några timmar!

Amanda ligger och sover av sig morgonens mask-jakt. Hon kom med den och krävde att vi busade med den en stund och självklart ställer matte upp. Jag kastar iväg masken och hon hämtar tillbaka den. Jag lovar att det är jag som tröttnar först! Nu är masken lika försvunnen som tidigare. Det är bara hon som vet vart den är gömd nånstans. Nåja den kommer fram på samma sätt som i morse Ler!

Dagens gratis-bok-fynd på Amazon.com blev denna

71rAbgi4kfL._SL1266_

charmerande katt-mysterie, så här står det i beskrivningen av romanen:

When Savannah Jordan agrees to help her aunt while she recovers from a broken foot, she doesn’t expect to walk into a mystery, become part of a not-quite-legal surveillance team, be kidnapped by a deranged stranger and meet a steaming hot veterinarian. Beloved neighborhood cats are missing—the community can only guess at their fate—and Aunt Margaret’s life is being threatened. Is it because she has a clue to the missing cats or is it something more sinister?
If you like light mysteries with only a little terror, if you’re infatuated by interesting cats and if you love a love story, you must read this book.

då är väl den här en bok man gärna vill läsa! Jag vill det i alla fall Blinkar!!!

***OBS! nu efter några timmar är den inte gratis längre, nu kostar boken $3.74 (jag kontrollerade länken nyss) Förvirrad. Jag hade tur som kom i rätt tid för att den gratis!*** Men det är så med Amazons priser, det som är gratis är inte det efter bara nån timme. Ibland gäller priserna endast några minuter, jag hade tur den här gången Skrattar!

Det finns 4 fristående mysterier till i serien för samma pris, jag får hoppas att de ger bort nån eller några till så småningom. Det är bara att kika efter dem.

Boken jag skrev om igår har jag läst ut igår kväll mysigt halvsittande i sängen med Amanda på lagom klapp avstånd sovande bredvid . Den var helt OK, men den är inte en bok som jag kommer att läsa om på länge.

Jag har en speciell “hylla” för mina favoritböcker som jag gärna läser om, vissa av dem har jag läst om flera gånger. På den hyllan finns 100-talet med bra och läsvärd litteratur. Många klassiker, flera mysterier och många böcker om och med katter och andra djur. Jag har stoppat mina bortglömda böcker under en annan flik, så jag kommer åt dem lättare.

Trots att jag har gott om olästa böcker, har det blivit en vana att ta en tur bland gratisböckerna varje dag. Vem vet vilka skatter jag snubblar över. Nån bok blir det nästan alltid. Jag har ju gott om tid för att läsa!

Vi önskar er en solig och lagom varm tisdag!

måndagen är slut /Julia

4 kommentarer:

 1. Har varit skönt idag men lite sol! Härligt att du kan fynda så bra! Böcker får man liksom inte för många av.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att böckerna finns i datorn, för vi hade aldrig fått plats med mitt Kindle bibliotek om de var fysiska böcker ;-)

   Radera
 2. Den verkar spännande.
  Jag tror att Amanda gömmer masken så att du inte ska leka med den när hon inte vill, hihi!
  Många böcker kan man läsa flera gånger säger matte.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk om jag fick för mig att leka med HENNES mask utan henne... Vilken KATTastråf alltså *fniss*
   Ofta läser jag en riktigt bra bok lite slarvigt första gången, jag vill ju veta hur den slutar och därför läser jag om den ordentligt andra gången ;-) !

   Radera