Väderprognos för 5 dagar

torsdag 25 september 2014

Vi vaknade tidigt av regnsmatter på taket!

 

vaderfen49

Jag vaknade vid halv fem och kunde inte somna om, det smattrade så högt på taket. Det var lika bra att gå upp. Jag kände att jag nog behövde äta lite för att höja mitt blodsocker också. Den var rätt så låg. Så jag satte på kaffebryggaren för att fixa mitt morgon te.

Idag tog jag en vanlig frukost variant, stoppade två skivor fullkornsrost i brödrosten och busade med Amanda medan jag väntade på att vattnet rann ner. Söta Fröken fick sedan vänta lite med leken tills jag hade gjort ordning både min och hennes frukost. Jag är van att kasta leksaker när jag äter. Det är oftast då Amanda vill ha min uppmärksamhet, efter att hon har fått smakbitar av det jag äter är det lekdags enligt henne. Skinka och ost bitar gillar hon skarpt. Godare än hennes egen mat tydligen, fast hon får bara små smakbitar ur min, hon får äta sin egen frukost Ler !

Vi har inga planer för dagen, jag ska damma lite det jag når och golvet väntar jag med tills imorrn. Det är skönt att få det rent till helgen.

Idag läser jag med öronen. Jag har hittat några biografier om Elsa Marianne von Rosen, ballerinan som gick bort nyligen. Det ska bli spännande att läsa om hennes liv och dans. Jag har valt passande balettmusik av bland andra Tjajkovskij att lyssna på lite tyst i bakgrunden för dagen.

Regnet smattrar fortfarande och himlen är grå, skönt att det inte blåser i alla fall. Det är bra att slippa gå ut alls i regnet. Jag har sett grannar gå förbi med uppfällda paraplyer på väg till parkeringen. De ska väl till sina jobb. Jag har beställt vår färdtjänst till på lördag redan, skönt att få det också gjort i god tid.

Vi önskar er en trevlig torsdag!

cat-nice-thursday /Julia

6 kommentarer:

 1. Vilken lyx att få smakbitar varje dag! Det får inte vi! Riktigt ruskprickväder idag, matte och husse såg inte helt nöjda ut när de gick ut.. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Amanda hoppas nog att du ska kasta fel sak, alltså din frukost till henne så hon kan ta den, hihi därför hon vill leka då, hihi! Nä lite skämt men det är gott att smaka småbitar av mattes mat. Händer att jag gör det ibland dock väldigt väldigt sällan.
  Nu är det bara en dag kvar sen är helgen hos oss igen!!!!!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Nej då... Hon VILL leka efter att hon har fått smaka lite ost och skinka :)

  SvaraRadera
 4. Här kommer Mårrgan också springande med sina leksaker när matte äter och även när hon sitter på sin låda. Han tycker tydligen att hon kan göra lite nytta när hon ändå sitter där. :-)
  Vi hoppas på lite bättre väder imorgon
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katter ÄR roliga!
   Vädret är det!
   Vi har +5 och strålande sol :)

   Radera