Väderprognos för 5 dagar

onsdag 26 november 2014

Jag har gjort flera goda affärer!

 

wednesday_05

Jag har sovit gott och vaknade runt halv sju. Stelheten är nästan borta, men jag har lite ont. Så jag tog den “vanliga” morgondosen av mitt smärtstillande, den som jag försökte minska på tidigare i veckan. Jag måste nog vänta lite till med det.

På förmiddan fick jag ett mail från Jotex om deras lunch-rea på ytterligare 50% på utvalda rea-varor mellan klockan 11:00 och 15:00 och det gällde bara idag mellan givna klockslag.

Det är inte lätt att ta del av såna här bra erbjudanden om man jobbar dessvärre och jag hade tur att jag kikade i min inkorg i tid och innan maken hade ringt! Jag brukar inte göra av med pengar utan att vi har talat om det i förväg.

Jag passade på att göra några riktigt bra klipp, jag köpte 3 färdigsydda ljusblå gardinkappor till alla våra fönster (ett på varje gavel och ett dubbelfönster mot verandan) och 2 påslakanset för endast 346:- för alltsammans inklusive frakten på 49:-! Jag fick nästan 700:- kronor i rabatt mot ordinarie pris (innan deras “vanliga” rea på sakerna). Så jag är jättenöjd med dagens köp.

Det ska bli trevligt att byta ut de nästan 10 år gamla gardinkapporna, som vi har, mot nya. De gamla åkte bara hem för att tvättas med jämnamellanrum och de dagarna hade jag rullgardinerna nere en liten bit så det inte syntes att jag var utan gardiner Blinkar, men nu åker de in i garderoben i “stan”. För att kanske tas fram nån gång igen så småningom.

Annars har vi bara busat på förmiddan och jag har läst ut min bok. Nu gäller det att välja en ny. Jag har inte bestämt ännu om jag vill lyssna eller läsa med ögonen. Det finns gott om båda sorterna som är olästa.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

993wednesday13 /Julia

5 kommentarer:

 1. Det var inga dåliga klipp du gjorde där. Kul att förnya lite med gardiner och annat!
  Matte säger att man blir oftast lite stel efter man har haft så ont och vi hoppas det också är bort till i morgon.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns bra att få så mycket för så lite pengar :)
   Jag blir galen snart om det inte går över :(

   Radera
 2. Skönt att du mår bättre idag! Vilka fynd! Härligt! Och kul att förnya lite också! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gjorde verkligt braiga fynd idag! Bara de två påslakansetten hade kostat mer till ordinarie pris!

   Radera