Väderprognos för 5 dagar

torsdag 13 november 2014

Bara en snabbis!

 

thursday_05

Grått, grått och grått är dagens väder. Inte den minstaste solglimt har vi fått se, men det milda vädret fortsätter! Idag är det drygt 9 plus, precis som de senaste dagarna.

Boken jag skrev om igår var värd de fem stjärnorna absolut! Nu får jag leta efter nåt annat att läsa. Kanske nåt att lyssna på, så jag kan göra annat också.

Annars har vi väl inte gjort så många knop. Amanda “pratade” med husse när han ringde vid lunch. Hon försökte till och med skrapa fram honom ur mobilen. han fanns ju där inne i apparaten!!! Hon får som jag vänta tills imorrn. Skönt att det är fredag imorrn i alla fall!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Torsdag 3 /Julia

8 kommentarer:

 1. Inte så lätt att förstå varför inte husse vill komma ut ur den där saken när hon vill ha ut honom. Jag tittade alltid bakom telefonen förr när jag snackade med matte i den men hon var aldrig där.
  Lika trist väder här som hos er tydligen.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Vi längtar till fredag vi också, men vi har fått hem husse idag! Han har varit borta på jobb.Vi myser lite extra idag..Man blir allt lite trött av det gråa. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får vänta till imorrn på husse/make. Solsken blir man glad av :)

   Radera
 3. Härligt att boken var så läsvärd! Har du förresten läst något av Gösta Gustaf Jansson? Håller precis på att läsa om alla hans böcker - har inte läst dem på många år men de håller absolut än, tycker jag. Vore kul att höra din åsikt om denne underhållande berättare!
  Så sött att Amanda trodde att husse "fanns" i mobilen :-) <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Hans röst kom ju därifrån = han fans i mobilen!!! Skrapar man så kanske han kommer ut ur den!
  Jag tror det. Skrev han inte "Goda vänner, trogna grannar"? Den var rolig!

  SvaraRadera
 5. Jo, det är Gösta som skrivit "Goda vänner, trogna grannar". Just nu läser jag hans svit om familjerna i Rydsholm (pseudonym för Djursholm utanför Stockholm, där han bodde i barn- och ungomen). "Då oskulden och friden" heter den första. Jättebra! Sedan har han skrivit en annan svit som börjar med "Pärlemor" och handlar om en dominerande mamma och hennes två söner. Plus en massa andra böcker varav många blev filmade på sin tid. Fantastisk berättare, fantastiska personbeskrivningar!

  SvaraRadera