Väderprognos för 5 dagar

söndag 2 november 2014

Grått och milt!

 

00011-1

November, en av årets månader jag tycker minst om. Oftast är det grått, blött och kallt. Fast idag visar vår termometer 12,4 grader och det är uppehåll. Solen lyser bara med sin frånvaro, men det är rätt fint ute ändå.

En gammal faster (86 år) hörde av sig igår. Vi umgås inte alls, men hon ringde och pratade bort en stund. Hon var lite tjatig, men det gjorde inget. Blir hon glad av att prata med mig en stund, så bjuder jag gärna på det.

Annars hände det inte så mycket. Vi satt och lyssnade på bok tillsammans. Middan blev köttbullar och rödbetssallad. Enkelt och gott. Maken hittade lite fisk i frysen, så det får bli till middag åt mig och Amanda idag och imorrn. Det var rätt länge sedan jag kokade fisk åt oss.

Maken har åkt och vår vardag har börjat igen. Nåja, han kommer redan på onsdag eftermiddag! Jag har läkarbesök på torsdagen. Jag tog fel förut och trodde att det var på tisdan, men efter en kontroll är det den 6:e nov jag ska dit. Veckan blir kort, men maken ska jobba på fredan, så han måste hem på torsdagseftermiddag tyvärr.

Vi får i alla fall ett litet och trevligt avbrott på veckan. Det blir mysigt! Jag får fundera var jag ska hitta på till onsdags middag. Troligen blir det några varma mackor. Jättegott och kan förbereda så det går fort.

Idag kommer jag bara att läsa med öronen och lösa lite korsord. Att busa med Amanda varje gång hon vill leka är självklart och behöver väl inte nämnas ens!

Ha en fortsatt skön söndag!

Söndag 05 /Julia

8 kommentarer:

 1. Härligt med lite mys i mitten av veckan och hoppas det går bra hos läkaren också. Såg att första delen av månaden går fort med alla möten o kursen på jobbet plus att alla 6.30 dagar är över i nov. Börjar igen i jan
  Kramen Gunilla.

  SvaraRadera
 2. Grått och fuktigt hos oss, inte så det har regnat men något har ändå funnits i luften.
  Amanda blir säkert glad om hon får lite god kokt fisk, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Helgerna går fort, men det är bra att du får ett avbrott kommande vecka. Hoppas det går bra med läkarbesöket.

  SvaraRadera
 4. Var grått och trist här med igår.
  Tur att du tittade en xtra gång på kallelsen , så att ni inte åkte iväg fel dag :)
  Kokt fisk gillar inte jag !
  Japp , jag vet att jag är en konstig katt :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera