Väderprognos för 5 dagar

fredag 28 november 2014

Äntligen fredag!!!

 

friday4

Vi älskar fredagar! Den är veckans bästaste dag. Då kommer ju maken/husse och Söta Fröken Amanda sitter i fönstret och tittar efter honom redan från förmiddagen av och till.

Jag har sovit gott och visserligen har jag ont, men det är inte värre än vanligt. Jag vet att efter jag har tagit mina morgonpiller tillsammans med 2 Alvedon, så går det över efter ett tag.

Jag lyckades med att sticka två varv igår. Priset är att ha lite ont i handen, men det är inte farligt alls. Så jag knegar vidare på mitt projekt. Om det går bra, kan jag faktiskt sticka det som jag egentligen vill ha också, men jag tar en sak i taget!

Annars händer det väl inte så mycket här. Amanda har jagat sopborsten en stund, så nu är det helgfint. Jag ska fördriva tiden med att läsa med öronen. Jag håller på med att lyssna till en av mina favoriter, den femte boken i Hamiltonserien av Jan Guillou.

Vendetta

Den utspelar sig huvudsakligen i Italien. En otäck kidnappningshistoria och den Italienska Maffian är i högsta grad inblandad i berättelsen. Att Hamilton, nybliven pappa, har en hel del personlig trassel förhöjer den spännande historien ännu mer.

Jag har som vanligt lite tyst klassisk musik på i bakgrunden. Amanda ligger och sover gott under  filten i min säng.

Jag tror att jag ska ta fram min stickning också för en liten stund och se om min olydiga hand vill samarbeta Blinkar.

Vi önskar er alla en trevlig början på helgen vid arbetsdagens slut!

1453240_490136267772486_1488300057_n /Julia

9 kommentarer:

 1. Instämmer helt i fredagsovationerna! Och vi har många med oss där, det finns ju till och med en nätförkortning av fredagshyllningen - TGIF - Thank God It´s Friday :D
  Så roligt att du kan sticka, det är så avkopplande och så blir det ju ett fint resultat också :-)
  Önskar er alla en riktigt fin och mysig helg!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd bara att kvaliteten på min stickning inte kan jämföras med hur det var innan jag blev sjuk. DÅ var det en avkoppling, medan den kräver all koncentration jag har nu.

   Radera
 2. Hoppas husse kommer tidigt idag! Visst är det bästa kvällen på veckan, det känns liksom i luften att det är fredag! Tänk att du lyckades med 2 varv igår! Envishet är inte så dumt ibland :-). Ta tass om er! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med fredag! Vad duktig du är som stickat 2 varv! Vi är helt övertygade om att det där kommer du fixa, även om det tar lite tid.
  Trevlig advent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Visst är det en härlig dag de där fredagarna, hihi!
  Vad duktig du är som kämpar på med stickningen.
  Ha en mysig fredag!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. En underbar fredag önskar vi också, ja en underbar helg dessutom :)
  Vi ska bara vila och mysa så gott vi kan. På söndag ska det tändas ljus och firas in första advent :) Fort går det.

  SvaraRadera