Väderprognos för 5 dagar

torsdag 5 januari 2012

Hej vänner!

 

Hello 03

Nu är vi hemma igen efter vår utflykt till affärerna. Självklart fick vi med oss en del som inte stod på listan. Jag köpte 2 långärmade bommulströjor billigt på rea. Jag har letat efter såna att ha inunder annat när det är kallt. Dem var jag extra glad över att hitta på Lindex.

Sedan gick vi över till mataffären och där blev det två DVD filmer för 99:- och en

PICT0530

bok om choklad för 59:- Blinkar

Chokladboken visade jag bara för maken och han tyckte absolut att skulle vi köpa den, han är lika galen i choklad som jag. Så innan jag visste ordet av, hade han scannat den och la den i kassen. Filmerna har vi velat se länge och nu när de fanns billigt, köpte vi dem med.

Apelsinerna och päronen var jättebilliga, liksom blomkål och broccoli. Sen behövde vi mjölk, lätta och fullkornsbröd att rosta och glass. En stor påse kattsand köpte vi också. Sen fick jamisarna en ask med “biff” Temptations. Det var liksom bara de här från apelsiner och vidare som stod på listan. Inte filmer och bok, men men… Det finns så mycket annat än bara mat i vår ICA affär och ibland kan man bara inte låta bli.

Färdtjänsten skötte sig bra idag med. Vi var färdiga lite drygt en kvart före hämtning, men han kom för tidigt och vi var hemma när vi egentligen skulle ha åkt från affären. Jättebra!

Nu ska vi ta det lugnt, titta på skidtävlingar och kanske en av filmerna (Mamma Mia om jag får välja).

Jag är ju inne i en Colin Firth period och därför bad jag maken att leta reda på videon Bridget Jones Dagbok i kassarna med videofilmer som står i friggen. (Vi var tvungna att plocka undan dem på grund av platsbrist.)

Efter mycket om och men hittade han filmen och den såg vi igår. Det är lite därför vi köpte Mamma Mia! Nu har jag en del av de filmer han spelar i, men hittar jag fler på rea kommer jag att köpa dem med, men jag letar inte direkt efter dem.

Ha en trevlig trettondagsafton!

hello_10/Julia

12 kommentarer:

 1. Härligt med en lyckad shoppingtur. Mamma Mia blir man riktigt glad av hälsar matte (och trallar gärna lite också) Ha en mysigt kväll! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Här brukar mina 2-benta oxå få med sig sånt som inte står på handlingslistan hem. Men ibland måste man ju faktiskt få unna sig nåt x-tra , speciellt om det är på x-tra pris :)
  Min matte tyckte sig kunna se att den ena filmen var Schindlers List ?
  Matte o hennes väninnna var utanför hans fabrik i Krakow i höstas. Varför dom bara var utanför ?? Jo dom lyckades pricka in den enda måndagen i månaden som det var stängt :)
  Ha en fortsatt mysig torsdag !!

  SvaraRadera
 3. @ Kjelle Bus

  Det ÄR Schindlers List!
  Jag har varit inne i fabriken på 90-talet då jag var i Krakow med jobbet.

  SvaraRadera
 4. Ni låter väl förberedda för en trevlig trettondagsafton. Kul att hitta så många bra filmer. Visst är DVD:n en fantastisk uppfinning?

  SvaraRadera
 5. Låter som en bra dag och ibland måste man få unna sig det lilla extra=)
  Kurr från norr!

  SvaraRadera
 6. Visst är det bra att för det mesta vara strukturerad och hålla sig till listor, men springer man på något fynd kan det absolut vara läge att unna sig något extra! Jag tycker båda filmerna är väldigt bra. Och Bridget Jones-filmerna är en upplevelse - när jag såg första filmen på bio, hade jag träningsvärk av allt skrattande efteråt. :) Kram från Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 7. Låter som matte när hon handlar men hon glömmer ibland det hon ska ha.
  Skönt att färdtjänsten skötte sig idag också.
  Matte gillar Mamma Mia filmen, bra musik och bra skådisar.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 8. hejjulia.
  härligt med lite shopping.
  jag har blivit liiite bättre på att unna mig saker,men är nästan rädd för att leva erkänner jag,men det jag var med om satte ju väldigt djupa spår kan man säga,så det är inte så konstigt att jag hellre sparar än lever.
  men ska försöka få till 600kr att ha bara för mig själv nu utav januaripengarna.
  ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 9. Kul med utflykter och det är lätt hänt att komma hem med lite extra i kassen. Jag såg en DVD film på vårt ICA igår "Inte utan min dotter" hette den. Har läst boken och undrar om filmen är lika bra. Ska nog ta den vid ett tillfälle, den var också billig. Må så gott från oss alla häruppe!

  SvaraRadera
 10. @ Guni.gru

  Inte utan min dotter är verkligen sevärd.
  Jag har den och sett den flera gånger!

  SvaraRadera
 11. DEN boken gillade Matte. :-)
  Ha en underbar dag
  Kram

  SvaraRadera
 12. Chokladboken alltså.
  Utan min dotter har jag läst.
  Huga säger MammaHjärtt

  SvaraRadera