Väderprognos för 5 dagar

söndag 1 januari 2012

Hej vänner!

 

2012

Årets första dag och många har avgett olika nyårslöften. Sluta med onyttiga (o)vanor och annat. Vår är att inte avge några. Mycket bättre att lyckas med något utan att hela världen vet om och tjatar om det.

Smulan och Amanda ber att få tacka för en jamarkulig fest hos Mimmi på hennes födelsedag! Massor med god mat, krongrädde och rusig kattmynta för dem som ville. Vi hoppas att Prinsen mår bra igen efter festen, där han verkligen slog tassarna i taket och dansade med alla tjejerna *fniss*. Kul att det var så många som kom för att uppvakta henne.

För våran del var det inte så mycket festande, vi var båda ganska trötta. Det är bara att inse att vi inte är nattugglor nån av oss. Vår magnumflaska med Pommac är oöppnad, Vi insåg att vi inte skulle orka dricka ur den, så den fick vara till en annan gång. Det gick utmärkt att skåla med min svartvinbärssaft vid 12-slaget.

Vi har en hel del kvar av supén också. Den gravade och rökta laxen gick inte åt, vi orkade inte äta upp allt, så det finns rester av dem, som räcker bra till dagens lunch. MUMS!

Vi mer såg än hörde nattens raketer. Vi satt inne och såg dem långt borta när det fyrades av i mer bebodda områden en bit bort genom sovrumsfönstret. Katterna reagerade inte alls på ljudet, trots att de var ute i rastgården några gånger.

Vi har sovit gott och något längre än vanligt. Jag vaknade strax före åtta och maken vid 9-tiden.

Just nu tittar vi på Tour de Ski. Skidtävlingarna får stå för eftermiddagens underhållning. Efter dem lär vi titta på någon av filmerna jag fick julklapp av Alice, Wilma, Bosse, Mårrgan och deras Rött hjärta-gulliga matte. Jag vill nog se filmen om Salvador Dali, som spelas av duktiga Robert Pattinson. Jag får se om maken också vill se den, annars har vi säkert massor med andra filmer att välja på, både nya och sevärda repriser.

Hoppas att ni får en fin Nyårsdag!

nytaar058 /Julia

10 kommentarer:

 1. Ja kära ni! - en så mysig nyårskväll.
  Själva hade vi också en jättemysig nyårskväll. God samvaro, bra TV-program, god mat och trevnad. Kan man ha det bättre? Skönt att ha fått vara hemma på permis en sådan kväll. Jag önskar er alla ett fint och gott år 2012!

  Kramar och tassisar från gammelmatte Gitte, matte och alla kissorna

  SvaraRadera
 2. Det låter som en fin nyårsafton. Varför ska det bubbla om det man dricker på nyårsafton? Nåja, ni vet ju att det går lika bra att skåla i hemgjord saft. Säkert minst lika gott. God fortsättning på er allihop!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på er och hoppas ni får en härlig dag.
  Själv skall jag hjäpla matte att formatera datorn och lägga in windows 7, för sånt klarar hon inte själv utan en hjälpande tass eller två från oss. Att hon mest muttrar att vi är ivägen bryr jag mig inte om.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. JAMen visst var det kul på partyt hos Mimmi igår :)
  Såg bilder hos Ligan att Prinsen visst drack för många Niptinis , fastän jag sa till honom att ta det lugnt !
  Här tog mina 2-benta oxå det lugnt , men deras Magnum Pommac öppnades dock :)
  Ingen sovmorgon här inte :(
  Mattes telefon ringde strax innan 07:00 , det var från hennes jobb. Någon hade ringt sig sjuk ,
  så matte fick slänga på sig kläder och köra till jobbet o göra en insats.
  God fortsättning på det nya året önskar vi er !!

  SvaraRadera
 5. hejsan svejsan.
  ja vi får säga god fortsättning till er!
  murre och pip la sig under soffa respektive säng när det sköts som värst!
  idag är de lite gnäliga,vet inte varför för de fick 20gram var imorse...men får väl ge de lite uppmärksamhet,de sov ju bort hela dagen igår!
  kram och god fortsättning till er!

  SvaraRadera
 6. Åh, det låter som en jättemysig kväll. Här blev vi skrämda av smällarkalasen och är tacksamma över att mamma var hemma för annars hade vi nog varit oroliga fortfarande.. Usch va det lät och höll på ute. Idag kom det vita från himlen tillbaka och mamma blev jätteglad.. *fniss* bra start på nya året tycker hon.. Hoppas ni har en underbart gosig nyårsdag kompisar! Nosgos och Tass

  SvaraRadera
 7. Jamars så kul vi hade på festen.
  Det får vi göra om nästa nyår!

  Tass Tass/
  Mimmi
  Resten av gänget hälsar och tackar så jamars mycket.

  här har det slutat att *Banga*

  Fattar inte heller varför det ska låta så mycket om dom däringa smällarna, mjau

  Tass tass och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 8. Mattes bubbelskål var Coca Cola och det var säkert lika gott som annan bubbelskål.
  Skönt att ni slapp höra smällarna för raketerna med stjärnir och annat är vackar att titta på men det där smällandet kan man vara utan tycker jag trots att jag inte är rädd!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 9. God fortsättning på det nya året. Skidåkning har det varit här också.Lite slitna efter Mimmis fest Nosbuff

  SvaraRadera
 10. Tycker att det låter som en mycket trevlig och mysig nyårsafton. Det är ju också en fördel om man har samma dygnsrytm så inte den ena är nattuggla och den andra kvällstrött :-)
  God fortsättning på er alla!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera