Väderprognos för 5 dagar

söndag 22 januari 2012

Godmorgon vita söndag!

 

vaderfen29

Ja, här sitter jag igen. Jag har haft ont inatt trots att jag tog en starkare värktablett innan vi gick och la oss.

Det har snöat inatt, undrar hur mycket som kom. Jag ser bara taket av grannens hus från badrumsfönstret. Det är för mörkt än för att se resten.

Jag vaknade tidigt och gick upp för att inte störa resten av familjen. Smulan och Amanda var och såg till mig i olika omgångar, men gick tillbaka till sängen för att sova mera hos husse, efter att ha fått smakbitar av min frukost. Ett måste varje morgon, sen gör dom om det när husse äter om några timmar.

Vi upptäckte igår att vi har TV4Film också tydligen. Den kanalen ska vi egentligen inte kunna se, men OK då. Vi såg S.O.S. med Lasse Åberg och Co. Det var maken som zappade bland kanalerna och vi kom in alldeles i början på filmen, så vi såg den och skrattade gått åt dråpligheterna. Filmen visar alla fördomar icke båtfolk har mot just båtfolket. En annan som ännu bättre visar eventuella underligheter är Den Ofrivillige Golfaren. Min favorit bland Lasse Åbergs filmer.

Vi bor i närheten av minst 4 golfbanor av vilka Ullna Golfklubb är närmast. På gångavstånd faktiskt och vi har flera grannar som går iväg dragandes med en golfvagn efter sig under golfsäsongen. Vi själva spelar inte, men jag är rätt duktig på att spela golf på datorn och det kan man göra året runt. Inne i värmen och utan att jaga en liten boll i naturen.

Idag blir det inte många knop gjorda. Vi ska bara ta det lugnt och bara vara. Förmodligen blir det lite TV med skidtävlingar under dagen. Jag ska föra över böckerna till datorn, för att senare föra över dem på minneskort, så även maken kan lyssna på dem via sin mobil. Då kan han “läsa” dem som han vill, till och från jobbet under sin långa bussresa morgon och eftermiddag. Han vill nog höra de flesta som jag lånade igår. Det är trevligt att kunna njuta av samma bok samtidigt.

Nu ska jag ta mig en runda bland mina bloggvänner, för att läsa vad de hade för sig igår.

Ha en fin söndag!

Söndag /Julia

8 kommentarer:

 1. Hoppas det onda släpper snart.
  Det har börjat snöa igen hos oss men det som kom igår sjönk undan rätt så bra för det har varit nån plus grad i natt, mycket slask på vägarna.
  Golf kan tydligen roa många, matte har aldrig provat sån golf men minigolf har hon gjort och säger att hon är urkass, antingen får hon i bollen direkt eller aldrig, hihi!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Hoppas värken har släppt nu !!
  Här har det töat lite inatt och nu skiner solen från en klarblå himmel :)
  Tror inte det blir nån utevistelse idag för att tassa i slaskig snö det är inget vidare :(
  S.O.S med Lasse Åberg o Company är kulig tycker min matte , fast den bästaste är den första tycker hon.
  Här ska det visst städas och tvättas idag , så jag tror att jag ska smita och lägga mig under täcket ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. lika bra att du tar betäckning ifall snabeldraken ska rastas ;-)

   Radera
 3. Åhh va jobbigt med värk. Här brukar mamma ha krampis, migränis och taskig rygg.. Jag önskar ni slapp värk, ni som är så snälla och fina.. De dumma kunde allt ta er värk tycker då jag ;). Här kommer det nog inte hända så mycket heller idag om inte mamma får några idéer. Vila tycker jag låter jamarsbra men det får man ju se vad hon tycker om det.. Sovmorgon blev det i alla fall, vi lät henne sova extra länge och jamade inte en minut.. Hon blev chockad när vi var snälla hela morgonen ;) men det vet vi ju att hon skulle bli.. Var ju lite meningen då vi ville ge mamma en överraskning också.. Det vita ute stör oss inte så mycket då vi slipper gå ut men mamma är jamarsglad som ni kunde läsa hos oss.. Så det får väl vara kvar då :). Hoppas ni får en gosig söndag och att du slipper mer värk! Nosbuff och Mjölkisar (till er alla 4? ;) )

  SvaraRadera
 4. Min värk har nästan gått över nu. Skönt!
  Nu har det slutat snöa också, det kom nog närmare 1 dm...

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att ni kom iväg igår innan allt det vita kom!Trist att du får så ont, får hoppas att det ger med sig snart.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi hade verkligen tur med vädret. Det onda är nästan borta nu!

   Radera