Väderprognos för 5 dagar

onsdag 15 april 2015

Halva veckan är över!

 

993wednesday13

Det blir nog fredag denna veckan med. Gissa om jag sover dåligt och är röksugen…

Nåja, jag överlever och maken har med sig det jag saknar plus lite annat kuligt! Min “KATTaståfdags-klocka” har kommit och med den några söta silverörhängen och annat. Jag hoppas att det är de med kattansiktet och halsbandet. Jag får se på fredag!

Annars har vi det bra, jag har läst och vi har busat kast med liten musebus bland annat. Just nu ligger Sötaste Fröken och tar igen sig till jag ska lägga mig. Då är det dags för sista rycket innan jag släcker och vi ska sova. Amanda är duktig på att sova på nätterna. Vill hon busa får hon gå ut i rastgården. Vi leker aldrig på nätterna och det vet hon. Kela däremot kan vi göra om jag vaknar till. Jag registrerar alltid när hon hoppar upp i sängen på nätterna.

Nej, nu är det dags för en varm macka eller två och lite kvällste.

Ha en trevlig onsdagskväll!

Mer tea 1 /Julia

6 kommentarer:

 1. Jobbigt med abstinens men det värsta har nog gått över till fredag.Visst är det härligt med lite gos även på natten! Nosbuffa

  SvaraRadera
 2. Dubbel längtan till fredagen nu då, först längtan efter maken och sen efter nikotin. Jobbigare att sova dåligt också till på köpet för då är det inte lugnt de timmarna heller.
  Bra att hon sover på nätterna söta fröken Amanda. Katten matte hade innan älskade att sova och sov alltid så fort matte sov som när hon varit ensam hela natten när matte jobbade och sen blev överlycklig när matte kom hem och kröp i säng för att sova, då kom hon upp till matte och sov hela tiden med henne - mysigt!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda sover också mer, nu på äldre dar och sova med matte är ju bästast!!!

   Radera
 3. Förstår att du är nyfiken på vad det är som kommit :)
  Jag har fått en ny musebuse som bor i en bur idag , den är jamarns kul att rulla runt på. Fast lite retligt är det allt att man inte kan få ut den :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera