Väderprognos för 5 dagar

fredag 17 april 2015

Äntligen fredag!

 

0094_thumb[1]

Jag hade glömt att maken skulle komma tidigare idag! Hur jag kunde göra det, fattar jag inte alls! Men det har varit hantverkare hos oss i stan, de skulle fixa nån fiber ledning och maken tog en semesterdag. De skulle komma mellan 8-12 och de kom redan ½9. Vilket innebar att maken kom redan strax efter klockan 11 till oss.

Gissa om han var välkommen, faktiskt mer än vanligt! Med sig hade han nya e-cigg, som jag har saknat och nu är nog den ordningen återställd! De första blossen var ljuvliga!!!

20150417_125926

Han hade med sig min “KATTastråf-dags klocka” också. Att den var felaktigt monterad i armbandet var ju snabbt avhjälpt av honom!

20150417_130412

Spännet ska ju vara över tolvan och inte vid sexan, om man bär klockan på vänster handled, som är vanligast. En sak som jag reagerade på var att färgerna inte stämmer exakt. Färgen på det blåa armbandet hade samma nyans som det blåa fälten i klockan på bilden, men så är det inte i verkligheten. En baggis egentligen, men jag liksom räknade med det.

Det kom lite annat också, men jag orkar inte rabbla upp dem med. Jo, vi fick var sin jättesnygga stora röda klocka också. De är också lite olika, bara för att vi ska kunna se vilken som är vems Ler!

Klocka röd 2 18,- (65,-)Klocka röd 36,- (87,-)

Makens till vänster och min till höger, egna bilder på dem får ni imorrn! Vi gillar dem skarp också och är nöjda med dem! Skönt att äntligen kunna välja vilken klocka man vill ha för dagen!

Vi önskar er en fortsatt solig fredag och en trevlig början på helgen!

cat151 /Julia

10 kommentarer:

 1. Hej vännen! Äntligen kom det du längtade så efter 😉 vad snygga klockor o praktiskt att använda en dag o byta klocka till nästa dag.
  Kramisar o nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja!!! En lyx vi aldrig har haft tidigare, att kunna välja vilken klocka vi ska bära! Det känns verkligen mysigt!

   Radera
 2. Åh, kör du också e-cigg, det gör jag med! Började 1 mars - ren slump :-) - och tycker att det är jättebra. Har inte helt kunnat släppa morgon- och efter middagen-cigarretterna men det kommer förhoppningsvis det med.
  Jättesnygga klockor, blir sugen på att skaffa en ny...
  Önskar er en riktigt fin helg!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer!
   Jag släppte de vanliga ciggen genast och kan inte ens tänka mig att ta nån, efter såhär långt tid.

   Radera
 3. Härlig överaskning att maken kom så tidigt! Gissar att Amanda blev lika glad. :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. När man blir överraskad på det där sättet är det ju bara angenämt. Hoppas ni får en fin helg.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig överraskning! Bra start på fredagen och skönt med lite längre helg för er! Njut ordentligt av den extra tiden! Nosbuffar

  SvaraRadera