Väderprognos för 5 dagar

måndag 11 februari 2013

Molnig måndag!

 

Gustavmåndag

Jag vaknade extremt tidigt idag. 03:50 insåg jag att det inte var nån idé att försöka somna om.

Jag gick upp och lagade frukost. Satte på datorn och spelade mitt spel en stund samtidigt som jag lyssnade på min bok. Efter några timmar (½6) gick jag och la mig igen och somnade och sov till 9. Det var jätteskönt. Jag vaknade utsövd.

Jag bryggde lite thé igen och fixade en macka som frukost nr 2. Gott, tjejerna fick smaka lite av osten precis som vanligt. Vi busade en stund och sen gick de tillbaka till min slarvigt bäddade säng och somnade.

Ute är det ljusgråa moln och det snöar lite lätt med pyttesmå flingor. Förhoppningsvis slipper vi snöstormen de har varnat för i alla medier. Vår lilla vovve är begravd upp till halsen. Han syns knappt. Vi behöver definitivt inte mer av det vita!

Småfåglarna är inte lika flitiga som annars. Det beror väl på temperaturen, vår termometer visar bara –0,9 grader. De äter mer när det är kallare.

Min dag kommer att gå som vanligt. Ljudbok, klassisk musik och lite kortspel på datorn. Kanske jag tar fram ett korsord.

Jag gör det lätt för mig idag också med maten. Jag kokar broccoli till middag. Jag har inte bestämt än om jag äter den med en smörklick och en hård macka eller om jag orkar göra en ostsås att hälla över. Jag får se om jag orkar stå så länge som såsen kräver. Riva ost kan jag ju göra sittande. Äsch jag får se hur jag gör.

Vi önskar er en trevlig början på veckan!

happy_monday_im_trying_to_be_positive /Julia

7 kommentarer:

 1. Molnig dag här nere i söder också , men inga fler snöflingor än i alla fall. Håller med dig om att mer snö behöver vi INTE !!!
  Här hade vi sovmorgon idag = skööönt !
  Matte har pysslat en del med Sydkattens hemsida idag och vi försöker kattentera ikapp lite också.
  Här skuttar Ekorrarna upp och ner och upp och ner i träden. Imorse såg matte hur den ena åkte rutchkana på grannens garage tak ner till stuprännan och sen tog den ett skutt ner på marken , det såg jättekul ut säger matte :)
  Jag ställdes bara ut på lördagen , för det var en så kallad ringutställning så det var bara Kat II och Huskatter på lördagen och så var det dom andra Kat på söndagen.
  Trevlig måndag på dig och tjejerna :)

  SvaraRadera
 2. Sounds like good day for sleep. If Miss Kitty had slept...she
  would not be in this much big trouble. Paw-prayers...pleze! Nice Monday to you too!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du kunde somna om, inte så tokigt med två frukostar heller.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Hoppas det inte kom mer snö hos er för vi tänkte verkligen på er när vi såg vilket oväder de där vädernissarna sa att det skulle bli!
  Var i tidigaste laget att vakna men vad skönt att du kunde få sova ett tag till.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera