Väderprognos för 5 dagar

måndag 18 februari 2013

Hej gråa måndag!

 

Gustavmåndag

Vi har grått, men uppehåll. Har läst på fejjan att flera av våra Skånska vänner har fått mer snö. Det vill vi definitivt inte ha mer av, tack så mycket. Nu längtar vi efter barmark och blåsippor!

Vår dag har gått som vanligt. Jag gjorde min vanliga liggande träning på morgonen, sen var det tid för frukost och bus med massor av gos.

Jag har fortsatt att lyssna på Hungergames trilogin med Beethovens, Mozarts och Bachs musik lite svagt i bakgrunden. Härligt.

Min stå-träning blev en stund framför spisen medan jag lagade en härlig grönsakssoppa. Den blev lika god som alltid. Gott med lite het soppa på vintern. Till den åt jag en hård ostmacka.

Jag behöver bara värma resterna imorrn. jag brukar alltid laga mat så det räcker två gånger minst. Då behöver jag inte laga mat varje dag!

Nu ska jag fortsätta med min bok och musik.

Önskar er alla en fin början på veckan!

monday2 /Julia

3 kommentarer:

 1. Så skönt att ni sluppit snön denna gång. Just nu är det det snöblandat regn och mattefar säger att det ska bli kallare de närmsta dagarna så det blir säkert kul väglag!
  Bra att laga mat till mer än en dag, brukar matte också göra, ibland räcker det hela helgen och nån gång till efter det, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att slippa gå ut i halkan i alla fall. Fast det vore roligare med regn och fler plusgrader.

   Radera
 2. Grå grå måndag här med :(
  Mycket regn = mycket slask *suck*
  Här här har det också ätits soppa idag = köttsoppa.
  Har mest sovit hela dagen men givetvis orkat med att busa lite med matte o tvättat min ena Musebuse :)

  SvaraRadera