Väderprognos för 5 dagar

tisdag 5 februari 2013

Hej gråa tisdag!

 

Kisse på bok

Vi har haft regn, snö och halv storm på förmiddagen. Just nu har vinden mojnat och det är uppehåll, termometern visar +2,2 grader. Förhoppningsvis har det blöta uppifrån tagit en paus för idag. Inte för att jag ska nån stans, men vill inte gärna ha påfyllning av det vita.

Vår dag går i samma spår som igår. Klassisk musik och bok. Denna gången handlar ljudböckerna om privatdetektiven Kate Branningan av Val McDermid i fem delar.

 1. Dödslagen
 2. Glashus
 3. Crackjakt
 4. Blå gener
 5. Stjärnspådd

De lär räcka veckan ut! Böckerna är både spännande och läsvärda vad jag kunde läsa av sammanfattningarna till varje bok.

Jag har lånat dem av TPB som vanligt. Härligt att ha nära ett bibliotek i datorn även om jag inte kan besöka mitt lokala, vilket skulle vara mycket roligare.

Förresten har TPB bytt namn till MTM = Myndigheten för Tillgängliga Medier, som inte var speciellt tillgängligt i helgen som gick. De hade datortrassel mer eller mindre hela helgen. De hade fått massor med kritik på sin facebook sida under helgen. Jag funderade i söndags varför jag inte ens fick upp startsidan. Igår fungerade dock allt igen Ler!

Jag har ju alltid nåt annat att antingen läsa eller lyssna till ändå, men i alla fall. Det hade varit kul med nåt nytt att lyssna på när maken gick i söndags.

Ha en trevlig tisdag!

00019 /Julia

6 kommentarer:

 1. Tråkigt när det blir datorstrul men tyvärr inträffar det ibland ju! Tur du hade annat att läsa och lyssna på.
  Nä fy inte mer snö då är det bättre med regn och plusgrader!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Mer plusgrader å regn... om det nu MÅSTE komma nåt uppifrån ;-)

   Radera
 2. Vi blir allt lite sega när det är så här! Sova känns helt rätt! Men ligga i knäet och mysa är väldigt skönt det med.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Samma skit väder här nere :(
  Trist när det strular !
  På min blogg har ju en inloggningsruta till en helt annan på blogg på ett helt annat bloghotell poppat upp titt som tätt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag inte sett. Den kanske kommer med vissa webäsare. Jag använder Chrome :)

   Radera