Väderprognos för 5 dagar

fredag 15 februari 2013

Äntligen fredag!

 

0094_thumb[1]

Fredagar brukar vara städdagar hos många. Idag har jag också städat! Städat min dator och externa hårddisk! Det andra, damma och sopa golvet, gjorde jag igår.

Jag har säkerhetskopierat och donat med filer och detta har tagit mig nästan hela dagen. Jösses så mycket “skräp” man samlar på sig egentligen. Onödiga dubbla filer av mycket. Jag har nog rensat rätt så bra och har nog lyckats med att ta bort en hel del. Skönt att kunna frigöra plats och datorn fungerar mycket bättre efteråt.

Men himmel vilket knåpgöra det var att se till vilka filer jag skulle göra mig av med.  Jag tror att jag lyckades spara allt jag verkligen ville ha kvar. De finns nu på den externa hårddisken. Det mesta av dem i alla fall. Vissa saker, som mina böcker, min musik och några filmer har jag kvar i datorn ändå.

Det känns skönt att jag har tagit mig tid till att rensa! Det behövdes verkligen.

Nu sitter vi och väntar på att maken ska dyka upp om nån timme. Det vill säga att jag sitter framför datorn och jamisarna ligger och sover gott i soffan Ler!

Ha en fin fredagseftermiddag och kväll!

00040 /Julia

10 kommentarer:

 1. Julia I need to do the very same! Wishing you a Happy Friday also...
  Hugs & Purrs.
  Mummy & Kitty

  SvaraRadera
 2. Det är bra att städa den där burken ibland säger matte som är i behov att städa sin, hihi!
  Skönt när det är gjort.
  Hoppas ni får en underbar helg!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Rensa datorn borde man göra oftare. Problemet är bara att man riskerar att ta bort filer man behöver. Hoppas ni får en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Jag höll på att ta bort en mapp helt och hållet, häromkvällen,(Klickade för fort) eller höll på, jag gjorde det från HD så den hamnade i papperskorgen, så jag tänkte, jaha nu är den mappen borta för alltid, men så kom jag på, att man kan högerklicka på filen, som man har tagit bort i papperskorgen och klicka sedan: Återställ, så hamnar den där den ska vara från början. Det visste jag inte, så jag frågade min sambo om detta, så nu vet jag hur man gör, OM man råkar klicka för fort. Visst är det bra att rensa datorn ibland, men man får se upp så man inte tar bort fel filer.

  Ha en trevlig helg på er alla

  Tasskram

  SvaraRadera
 5. Min matte skulle också behöva städa i sin dator , men hon drar sig för det eftersom hon vet hur lång tid det tar :)

  SvaraRadera