Väderprognos för 5 dagar

torsdag 21 februari 2013

Hej soliga torsdag!

 

Torsdag

Tänk vad lite solsken kan göra för livsandarna och humöret!

PICT1032

Här sitter Smulan och tittar på

PICT1035

när pippisarna njuter av solen. De har länsat röret med solrosfrön, men har gott om talgbollar kvar att äta av! Nåja, maken får fylla på med allt till dem när han kommer imorrn.

Jag tror att han hinner komma i skymningen. Första gången i så fall för iår. Det är inte beckmörkt vid ½6 såg jag här om dan.

Vår dag har gått som vanligt. Med ljudbok, bus med Smulan och Amanda, lite spel på datorn och med musik i bakgrunden. Jag spar nog städningen till imorrn, jag har ingen lust att städa idag. De får vänta med att jaga sopborste till imorrn. Jag har i alla fall dammat det jag når, så lite har jag ändå fått gjort.

Ha en trevlig torsdag!

9thursday20 /Julia

8 kommentarer:

 1. Kan ni tänka er att solen även har lyst här nere på oss också idag :)
  HÄÄÄRLIGT !!
  Matte har jobbat (som vanligt) , fast ändå inte dör hon försov sig minsann idag. Hennes Mjausung hade totalt hängt sig så varken väckarklockan ringde eller några ringsignaler gick fram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt att solen sken på er med! Trist att inte vakna i tid... hela dan blir liksom fel då.

   Radera
 2. Visst piggar solen upp när den visar sig!
  Känner man inte för att städa så behöver man inte säger matte men ibland måste man ändå men kan man välja så ska man göra det när det känns bäst att göra det!
  Det är skönt att det är ljusr på morgnarna och kvällarna nu när vi går iväg!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Det är inte så ofta man har direkt lust att städa. Och väntar man nån dag eller två får man ju ihop mycket mer skräp?

  SvaraRadera
 4. Lite solsken och ljus gör under för humöret och att husse kommer imorgon gör ju inte det hela sämre! Fim bild! Nosbuff

  SvaraRadera