Väderprognos för 5 dagar

söndag 10 februari 2013

En grå söndag!

 

00011-1

Vår söndag går i samma lata lugn med TV och ljudbok efter smak.

Efter lunch åkte maken det vill säga att min och tjejernas vardag har redan börjat.

Nåja, det är ju lika varje söndag. Det är bara tiden som varierar lite vecka från vecka. Vi är ju vana efter så många år. Flickorna ligger och sover gott, jag lyssnar på ännu en thriller av Val Mcdermid. Jag gillar hennes böcker skarpt och rekommenderar dem varmt! Hon är duktig på att hålla spänningen uppe genom intrigerna i sina böcker.

Nåt mer avancerat tänker jag inte ägna mig åt. Jag har faktiskt gått två promenader på några steg från badrummet till soffan under makens uppsikt och klarade mig bra, men jag ger mig inte iväg på några promenader på egen hand under veckan. Bara de få steg som jag måste. In i sov- och badrum. Jag kommer att få en del stå-övningar framför spisen några gånger kommande vecka i alla fall. Fast inte idag. Jag har lite rester kvar från igår som jag kan värma i micron, så idag kommer jag enkelt undan.

Vi önskar er en trevlig söndag!

Söndag 05 /Julia

11 kommentarer:

 1. Vad skönt att det gick bra att gå lite och vi tycker att det är bra att du är fortsatt försiktig, man får bra träning med att stå också.
  Matte har också börjat planera för vår vardag och jag gillar det inte alls men jag får ju finna mig i det ändå, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att övningarna gick bra! Vintersport framför tv:n är trevligt tycker vi.nosbuff

  SvaraRadera
 3. Morr... lyckades trolla bort min kommentar precis när jag skulle skicka den. :( Jag gillar också Valerie McDermids böcker, både Kate Brannagan-serien och de om Tony Hill. Det har kommit flera fristående böcker också. Men ruggiga kan de vara... Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 4. Easy Day I guess : )
  Some time, My mom is on that mood too : )
  Have Fun !

  SvaraRadera
 5. Helgerna går fort, men som tur är går ju även veckorna i hyfsad takt. Snart är det helg igen!

  SvaraRadera
 6. Grå söndag hade vi också och lite snöande , man fick passa sig när man var ute och tassade sa matte för att det var lätta att halka på isen under den nya snön.
  Matte jobbade heldag igår , så jag och husse slappade mest hela dagen :)

  SvaraRadera