Väderprognos för 5 dagar

lördag 2 augusti 2014

Ute på lite bus...Vi var tvugna att åka och handle lite. Maken har gjort slut på det mesta :)

Jag undrar varför jag ska behöva bli rasande på färtjänsten med jämna mellanrum, som när vi skulle hämtas!

Föraren hittade inte och ringde två ggr innan han äntligen kom en halvtimme försenad. Inte nog med det, så var hans utrustning för att läsa av mitt färdtjänstkort trasig eller han kunde inte hantera den, så där gick ytterigare 35 minuter innan jag ringde själv och berättade vad som pågick. Självklart var jag tvungen att boka om hemresan på samma gång.

När vi äntligen var framme vid Zooaffären satt han kvar på parkeringen och fortsatte att strula med sina apparater. Han satt kvar i bilen när vi var klara för att fortsätta till nästa affär. Vem vet, han sitter kanske kvar där än.
Vi köpte filter till vattefontänerna och lite mat till Amanda. Nu när hon är ensam kan jag servera blötmat när jag vill. Fri tillgång på torrisar är det ju som vanligt.
Vi var inne en snabbis på ElGiganten och hämtade ett par hörlurar för att sedan fortsätta till H&M. Där köpte jag tre billiga toppar. En vit, en blårandig och en ljusgrå. Riktigt snygga allla tre!
Sedan bar det av till mataffären och vår ganska långa lista. Det blir alltid en del som inte står på listan. En liten prinsesstårta för halva priset. Den var tydligen från igår, men det gör inte oss nåt :)

Hemresan gick utan anmärkning, tack och lov! Väl hemma igen kändes det jätteskönt och Amanda fick se att vi kom tillbaka efter bara några timmar igen. Hon var jätteglad!

Jag är rätt mör efter dagens utflykt. Men kul blev det efter vi kom fram till vår köpcentrum.

Ha en fortsatt trevlig lördag!
Kram
 /Julia

12 kommentarer:

 1. Den där tekniken är vad den är. Matte berättade att en chaufför kom till hennes jobb och ville ha en penna för hans sån som skickar ut vilka som ska åka inte funkade. Matte sa att han kunde få låna en penna för de hade inte så många plus att han inte frågade utan krävde pennan så därför fick han ingen, hihi! Han satt nog i sin bil i 40 minuter innan han körde och då hade han kunder i bilen!!!
  Ibland behövs det handlas och det kan ju vara rätt kul att komma ut lite på era äventyr trots allt.
  Hoppas du känner dig okej i morgon bara!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bra mör, så det lär bli lite surt imorrn (som vanligt) ;-)

   Radera
 2. Ibland undrar man vad taxichaufförer, som ju också kör färdtjänst, har för utbildning. Oftast får man själv beskriva vägen för den, trots att de har GPS. Tycker inte det kan vara så svårt att knappa in vart man ska. Jag gör många hembesök för våra katter, och har sällan besvär med att hitta tack var att jag faktiskt kan hantera en GPS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här hade non INGEN utblidning på nåt alls... han kunde inte ens hanterasin utrustning för kortläsare. klart att det inte var nåt fel på kortet. Den fingerade ju både resan innan (=hemresan från Magnolian) och resan efteråt.

   Radera
 3. Härligt att komma ut men så typiskt att färdtjänsten strular, riktigt dåligt. Gott med tårta man ska fira när man kan! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Fy jam så trist att det strulade med Färdtjänsten :(
  Tur att ni kom dit ni skulle i alla fall och att det fungerade på hemvägen :)
  Måste varit jättekul att få komma ut och shoppa lite !
  Kul att du kunde fynda lite REA grejer :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ar jättekul att shoppa :)
   3 snygga toppar med trekvarstärm (som jag gillar bäst) för 297:- TOPPEN!

   Radera
 5. Vi är jamarglada att allt går så bra och att du är hemma hos din Amanda igen! Mamma och jag vet hur det är med långa sjukhusvistelser och hur mycket man längtar efter och saknar varandra... det bästa är att få vara hemma och leva vardagsliv, tycker vi. Ha det så bra nu och var rädd om dig!

  Kram från klostermattarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var långt tid jag var borta! Jätteskönt, fast liiite jobbigt att vara hemma.

   Radera
 6. Tokigt att det började strula till sig med färdtjänsten igen, men bra att ni fick gjort på shopparfronten i alla fall. Hoppas du kan vila nu så du är på topp i morgon. Skör om dig så höres vi igen! Kram, Gunilla och co!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färdtjänsten funger rätt så bra ofast, men visst strular det allt ibland!

   Radera