Väderprognos för 5 dagar

söndag 10 augusti 2014

Skönt med svalare väder!

 

00011-1

Vi njuter av svalkan. Det är skönt att den värsta hettan är över för denna gång!

Jag vaknade till vid 2-tiden av att regnet öste ner. Genast sjönk temperaturen med några grader i sovrummet. Jag somnade om ganska snabbt och sov jätteskönt till strax över 6. Då smög jag upp och lät maken och Amanda sova vidare. Vår lilla tjej flyttade sig till mitt i min halva av sängen och somnade om innan jag hann ut genom dörren. Maken märkte inget, det gör han mycket sällan. Jag rör mig tyst, för jag vill inte störa honom så tidigt på morgonen.

Vi ska inte göra nåt speciellt idag. Bara njuta av ledigheten. Maken har satt sig ute med sin tidning, senaste numret av National Geographic, och jag fortsätter att läsa min nyaste bok:

81OWPosL-uL._SL1500_

Ännu ett gratisfynd från amazon.com, boken var gratis igår kväll i alla fall, jag vet inte hur länge de ger bort boken. Ibland gäller “gratis” bara i några timmar och ibland i flera dagar! Det gäller att passa på Blinkar! Det lilla jag redan har läst verkar den både rolig och spännande. För dagens musikunderhållning står Bach och Mendelsohn för. Det är trevligt med ljuv musik medan jag läser en bra bok.

Hoppas att ni också har en fortsatt lagom sval och solig söndag!

00066 /Julia

7 kommentarer:

 1. Ja visst är det skönt med lite svalka! Vi satt uppe och njöt till regnet igår.
  Ha en underbart skön söndag!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Nu är det mer lagom tycker vi också! Härligt att bara vara! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Lite svalare hos oss också även om det ändå är varmt men inte lika varmt som det har varit.
  Skönt att de andra två kan sova vidare när du smyger upp - gott att sova!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Regnet kom i morse och åskan, gick fort över. Luftfuktigheten är fortfarande för hög. Må så gott båda två under semesten!

  SvaraRadera