Väderprognos för 5 dagar

söndag 24 augusti 2014

Ute på bus idag med!

 

00011-1

Jag har insett att jag behöver en liten hylla att ställa  mina två e-boksläsare och surfplattan på. På lagom avstånd när jag ligger i sängen.

Jag tog mig en tur på nätet och hittade en så kallad tavel-hylla som verkade passa precis hos Rusta. Den affären finns ju i vår vanliga köpcentrum, så vi åkte dit! (Färdtjänsten skötte sig idag med!) Hyllan är 60 cm lång och 8 cm bred, den passar till att ställa mina “läs prylar” på. Bild kommer efter att maken har satt upp den. Imorrn kanske.

Vi köpte solcellsbelysning för bara 5:- styck! De blir perfekta längst grusgången på tomten! De är visserligen ganska små, men till det priset blir de utmärkta. Våra gamla vill inte lysa längre, så maken köpte 12 stycken. Just nu är maken ute för att placera ut dem längst gången och säger att vi borde ha köpt fler, nåja nästa gång kanske – om de finns kvar till samma pris.

Vi var inne på Granngården också när vi ändå var i närheten.

PICT1563

Där köpte vi mat och en ny leksak till vår lilla fröken Ler. De hade extrapris på torrisana, ta re och betala för två, av vissa sorter från Kungliga Kaninen. Så vi köpte tre påsar av den som ni ser på bilden. Den är just för söta fröken Amanda, som är steriliserad och är över 12 år. Vi fick en gullig plåtburk på köpet, roligt!

Den lilla orangea masken, längst fram, är jätterolig och hon har lyckats tassa iväg den längst in under sängen redan! Vi får hoppas att hon tassar fram den igen. Hon som egentligen inte är alltför intresserad av kattmynta, gillade denna! Jag har velat köpa en sen länge, men tvekade då den också doftar. Kul har hon och det var det som var meningen. Det är inte ofta hon blir såhär fnattig av köpta leksaker. Hon har lika kul med en papperstuss när hon är på bus humör. Fast musebusar är skojsiga att apportera! Jag hoppas att hon kommer tillbaka med masken också Blinkar!

Snart blir det lite mat. Enkelt idag också. Köttbullar med rödbetssallad på rågsiktskaka. Mums! Efterrätten blir chokladglass med egna hallon. Inte illa det heller!

Ha en fortsatt solig söndag!

sunday_002 /Julia

6 kommentarer:

 1. Trevlig dag! Alltid kul att fynda lite! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. En tavellist borde vara perfekt och tar inte så stor plats heller, hoppas det funkar.
  Kul att söta fröken gillade leksaken trots att den luktade.
  Det var ett bra pris på solcellslampor och perfekt när man ska ha många.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tavel-hyllan blev perfekt! Bild kommer. Liksom solcellslamporna är jättefina.Vi får kika på dem ikväll när det blir mörkt :)

   Radera
 3. tror jag ska köpa solcells lamporna på Rusta nästa gång, dom är säkert billigare där än hos Claes Olssons? Fina är dom iaf :) Har några st. på uteplatsen.

  Tasskram

  SvaraRadera