Väderprognos för 5 dagar

onsdag 27 augusti 2014

Onsdag och sol!!!

 

wednesday_05

Maken sitter ute i solen och njuter av sin tidning, fast det blåser en hel del Han sitter i lä och har det säkert jätteskönt!

Hans röstkort hade kommit och vi bestämde att skjuta upp röstningen till på fredag! Vi får hoppas att vädret håller sig till dess. Jag var tvungen att tänka till, eftersom hans semester slutar då.

Vad behöver jag till veckan därpå? Bröd och frukt naturligtvis. Bäst att handla det så sent som möjligt! Vilket innebär att om vi väntar till på fredag, spar vi in en t/r resa med färdtjänsten. Tänk att hans tre veckor är nästan slut. De har gått fort, men vi hade ju en del att göra och vänta på de första veckorna.

Ändå har vi gjort i stort sätt allt vi ville under semestern. Vi hade inte åkt båt till skärgården. Mycket tack vare vädret. Vem vill åka båt i hällregn och blåst??? Vi avstod gärna från det. Inte kul att vara på en liten ö när det är dåligt väder! Vi har ju varit ute på bus flera gånger och haft jätteroligt. Jag tror att han också är nöjd med sin semester.

Medan har är ute och läser, fortsätter jag med min påbörjade bok. Idag är det flera klassiker som står för bakgrunds-musiken. Jag har gjort en ca 6 timmar lång musiklista av mina favoriter som är på lite tyst.

Vi önska er alla en fortsatt, förhoppningsvis solig, onsdag!

Onsdag 05 /Julia

10 kommentarer:

 1. Semestrar gåt visst alltid alldeles för fort. Man tror man har gott om tid att göra en massa saker när semestern börjar, men innan man vet ordet av är den slut. Bra att ni hann det ni ville i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst går semestern fort, men vi har några dagar kvar att njuta av :)

   Radera
 2. Semestertider går alldeles för fort även om de andra dagarna också går fort.
  Nä nån skärgårdsresa är inte så kul i regn och rusk, då har man det bättre hemma.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Tänk att den där semestern tar slut alldeles för fort, men skönt att ni har hunnit med det mesta ni har tänkt och så är det ju så härligt att bara vara tillsammans! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Perfekt att kombinera röstning och handling. Visst är det märkligt att semestern alltid går så fort...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi uträttar alltid flera saker samtidigt. Det är mycket sällan att vi utnyttjar färdtjänsten till bara rena nöjen, fast visst händer det :)

   Radera
 5. Jamar som alla andra att den där söm-estern tar slut alldeles för fort !
  Här försöker också mina 2-benta att planera in mer än en sak även om dom kör själva , för den där bensinen är ju inte gratis precis !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jsg försöker alltid att planera flera ärenden när vi ute och åker. Även om vi måste åka från ett ställe till ett annat, för det händer också. Ibland finns inte allt vi behöver på samma ställe. Vi börjar alltid längst bort.

   Radera