Väderprognos för 5 dagar

söndag 31 augusti 2014

En sval och solig söndag!

 

36

Vi har sovit så gott, Amanda har sovit ömsom i min säng och i min rullstol direkt bredvid sängen. Jag var tvungen och väcka henne då jag behövde rullstolen själv ett tag under natten. Hon suckade och somnade om mitt i den varma sängen…

Vilket betydde att jag var tvungen att fösa söta sömniga fröken lite åt sidan när jag kom tillbaka. Jag ville också få plats att sova mera, klockan var ju bara strax över fyra. Lite väl tidigt för att gå upp! Jag somnade om utan problem, Amanda sov gott under täcket. Vi hade det jättemysigt!

Idag har vi busat och jag har läst och lyssnat på musik. Jag har pratat med maken och han verkar må bra av att vara hemma sista dagen innan allvaret börjar igen imorrn. Han berättade att han hade tvättat några maskiner. Bland annat våra nya flanellbäddsätt, Dem tar han med sig vid nåt bra tillfälle. De behövs ju inte än. Jag köpte dem till att ha under vintern.

Vi har haft en sval men solig söndag. Termometern har visat dryga 15 grader i skuggan. Vi hade öppet ett tag till soliga verandan, Amanda kunde ligga i solen lite, nära dörröppningen och samtidigt hålla koll på vad jag gjorde. Det var tydligen roligare än att vara i soliga rastgården.

Hoppas att ni har haft en solig och lat söndag också!

Gustav söndag /Julia

12 kommentarer:

 1. Bra att även Amanda trivs i nya sängen. Märkligt att människorna alltid ska ligga precis där vi valt att ligga? Ni får väl ta den plats som blir över? Micke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast är vi så snälla att vi ligger där det finns plats över, men ibland tar ni väldigt mycket plats, så det FINNS inget över ;-)

   Radera
 2. Matte tycker också det är så mysigt när Bosse sover under täcket, helst nu när det är svalt och skönt. Hon var väl inte lika nöjd när det var över 30 grader *fnissjam*
  Det låter som om ni har haft en härlig dag alla 3
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget mysigare än en varm katt under täcket svala nätter :)

   Radera
 3. Haha, jag kan nästan se Amanda framför oss när hon sömnigt måste flytta på sig. Det var nog en djup, talande suck! Idag har det, i mitt tycke, varit perfekt väder. Så skönt att slippa hettan som var i somras. Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en mycket djup suck!
   Jag gillar detta väder också. Det var alldeles för varmt i somras!!!

   Radera
 4. Det har varit en riktigt skön dag idag! Mysigt att sova nära! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Det är väl typiskt att ni ska sitta, ligga eller ta er fram precis där vi ligger, hihi!
  Jag ligger ofta i dörröppningen till sovrummet och där ska matte passera några gånger på kväll eller morgon och störa mig, hihi!
  Härligt med sol även om det är svalare väder.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just så är det! Du har väl också blivit kallad "i vägen" några gånger ;-)

   Radera
 6. Tror visst att min kattentar försvann ?!
  Jamade att det är ju bra att ni båda gillar den nya sängen och att det ju är typiskt att 2-benta tycker vi är ivägen när vi sover som bäst :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera