Väderprognos för 5 dagar

torsdag 14 augusti 2014

Äntligen är det “vanlig” sommar.

 

Torsdag

Det är skönt med detta lite kyligare väder! Jag mår mycket bättre med runt 20-22 grader än när det är 30!

Idag borde min nya säg levererats,men den kommer först i nästa vecka. Jag får fortsätta med att kämpa mig i säng varje kväll till dess, jag kan ju inget annat. Nåja, så länge de håller vad de lovar denna gång så blir jag nöjd.

Vi ska inte göra nåt speciellt. Maken tittar på friidrotten och jag har fått tag i en liten charmig bok om hittekatter.

71bOSp389pL._SL1280_

Några hjärtevärmande historier med lyckligt slut. Gratis för en stund sedan hos amazon.com. Självklart vill jag läsa boken, så nu finns den i mitt numera ganska digra Kindle bibliotek. Jag kommer aldrig att vara utan nåt att läsa. Därtill med lite ljuv musik i öronen är jag nöjd.

Amanda hade sitt katt-fnatts-race för idag. Hon var som en busig liten kattunge, men det är hon ju oftast. Hon gillar Mjau’s matsorter, de två smaker (anka och kycklinglever) hon har fått prova på. Jag tror att jag kommer att beställa mat från Zooplus nästa gång, de har alla möjliga sorter till bra priser och deras fraktpris är jättebilligt om man jämför med andra. Tack för tipset Camilla (Kjelle Bus matte)!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Torsdag 3 /Julia

8 kommentarer:

 1. Temperaturen är absolut behagligare nu, men ändå... det känns verkligen att sommaren går mot sitt slut, alltid vemodigt...
  Skönt när du får din nya säng!
  Boken om hittekatter verkar jättefin <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju i mitten av augusti, så nån månad med sommarväder har vi nog :)
   Boken är jättesöt!

   Radera
 2. Jag ska genast säga till matte att kolla in den sidan, hihi!
  Böcker är bra, matte har läst massor i sommar, mer än vanligt alltså!
  Bra att maten föll söta fröken i smaken ;-)

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte får hämta en Kindle-läsare till sin dator eller surfplata (http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=amb_link_361458882_3?ie=UTF8&docId=1000493771&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-9&pf_rd_r=1KDEZGP1QBHBKF0Y5EDW&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1354791522&pf_rd_i=1000426311) om hon inte redan har en, här finns deras urval till alla apparater. De är gratis att ladda ner, så kan hon läsa amazom.com's gratisböcker.
   Här får hon adressen till böckerna:
   http://www.amazon.com/Best-Sellers-Kindle-Store-eBooks/zgbs/digital-text/154606011/ref=zg_bs_fvp_p_f_154606011?_encoding=UTF8&tf=1

   Radera
 3. Ja visst är det härligt väder nu!
  Vad kul att Amanda gillade maten. Matte brukar alltid beställa hem torrisarna till oss, inte från just Zooplus men likvärdigt internetbutik. Hon tycker det är så bekvämt att få det hemkört till dörren och passar på att köpa 10 kg eftersom det blir billigare. Har du möjlighet att få Amandas mat hemkört till dig om du beställer?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag itne, jag måste kontrollera det. Vi har ju en vägbom som man måste ha en s k "brandkårs"-nyckel till på vintrarna, de kommer inte in på området annars.
   Jag är inte säker på att leveramtörerna har såna i bilarna och har dom ingen nykel får dom gå nästan 1 km och det har dom säkert ingen lust med. Vi har lika långt till brevlådan, därför går all min post till "stan", precis som förut.
   Färdtjänsten MÅSTE ha nyckeln!

   Radera
 4. Håller med om att temperaturen är mer behaglig nu !
  Hemma hos mig är det bara husse som gillar när det är +30 grader.
  Jag kör också kattfnatts race varje kväll , sen sover man jättegott :)
  Kul att du hittade flera olika sorters kattmat till bra pris på Zooplus :)
  Håller tassarna för att du får din säng i nästa vecka !
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera