Väderprognos för 5 dagar

söndag 2 december 2012

Trevlig 1:ta Advent!

 

advent 01

Förlåt att jag inte har skrivit på flera dagar, men jag är inne i en period med ganska mycket värk och sover dåligt!

Vintern har kommit, det är bara att konstatera. Vi har dryga 1 dm snö och termometern visar –7,9 grader.

Våra omättliga pippisar har nästan satt i sig solrosfröna maken gav den i fredags kväll. Han fyller på automaten innan han åker på eftermiddan.

Han kom lite senare än vanligt i fredags på grund av vädret. Med sig hade han ett par blekt blåa stretchjeans med resårmidja och kortare ben som jag har beställt från för mig en ny webshop. Det var spännande att prova dem och se om de passade. De gjorde dom, även på längden (jag är bara 163 och vanliga jeans är alldeles för långa), och är jättesköna.

Jag bestämde att jag vill ha fler! Så nu har jag beställt två par till, en vanlig jeansblå och en mörkgrå.  Det var priset som avgjorde. 179:- paret tycker jag är billigt. Jag köper mycket sällan kläder, jag behöver inga “fina” när jag är hemma. Men de gamla jeans jag har (köpta innan jag blev sjuk 2008!!!) är alldeles för stora och ser inte kloka ut. Visserligen sitter jag för det mesta, men om jag nu måste ställa mig upp är det bra om byxorna sitter kvar och inte ramlar av Blinkar. Jag har gått ner ganska mycket i vikt sen jag blev sjuk.

Jag ville ha ett par nya jeans som är sköna och sitter bra, inte är dyra. Jag hade tur som hittade webbutiken via fejjan. De har ganska mycket snyggt och är inte alltför dyra. Men vad vet jag om klädpriser… absolut ingenting! Är inte modeintresserad och har aldrig varit. Kläder för mig ska vara sköna och praktiska!

Vi har inte gjort så mycket. Maken såg på sport och jag läser E-bok med hörlurarna på, ur dem strömmar den ljuvaste klassiskmusik.

Ha en jättetrevlig första advent!

8-kaarsjemetelf8ff /Julia

12 kommentarer:

  1. Som vi saknat dig men vi visste ju anledningen, kram!
    Det ska vara skönt att ha på sig säger matte för annars är det ingen idé att ha kläderna, som när matte var i Ullared i våras hittade hon jeans som var billiga och sköna så hon slog till med 5 par!
    Nu har vi också ordentligt med snö och den vräker hejdlöst ner, vi blev väckta av skottaren och matte for upp och så hörde jag NÄ!
    Ska ut och kolla in det snart!

    Extra Kramizar & Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kläder ska vara sköna! Speciellt jeans. De brukar alltid vara lite "hårda" i början, men dessa känns som "gamla vänner" redan som nya! Toppen!

      Radera
  2. Glada att du skriver igen, vi har saknat dig! Så trist att du har ont och inte kan sova, hoppas det blir bättre snart.Vi sitter och spanar på fjäderkotletter här också, mycket underhållande! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fjäderkottlett-spaning ät jätte skojsigt, speciellt om Bambi kommer som bonus ;-)

      Radera
  3. vad va det för webbutik som har så bra och passande kläder,och billigt var det ju också. Skulle vilja kolla. 12 grader minus här och liiiiiiite sol.
    Trevlig advent till er också!

    SvaraRadera
  4. Hejsan vännen!
    Jag själv vaknade vid kl 5 o storgrät för min axel gör så fruktansvärt ont. Tur att jag ska röntga den den 10 denna månaden.
    Kramisar

    SvaraRadera
  5. Roligt att höra av dig igen; jag har saknat dig. Hoppas att värken lägger sig något. Egentligen hoppas jag förstås att den ska försvinna helt, men vad jag förstår finns det alltid en viss grad av värk kroniskt. Vad bra att du hittat en ny favoritaffär på nätet. Det är inte alltid så lätt att hitta de kläder man vill, men du verkar ha haft tur med jeansen. Ha en trevlig första advent! Kram Stationskattmatte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst är det kul med en ny affär på nätet.
      Jag har beställt lite underkläder och en tröja också.
      Blir de lika bra som jeansen är det TOPPEN!!!

      Radera
  6. Hej har oxå saknat dig, men förstår att det inte är så roligt att sitta framför datorn när du har värk med mera.
    Bonprix brukar jag oxå vara inne på ibland, så även Zalandoz eller vad dom heter. Men den webbutiken är ganska dyr tycker jag, som t.ex ett par jeans för över 1000 kr, är ju inte klok t.o.m 3000 kr har jag sett, inte heller det klokt. även om dom har hyfsat fina kläder.

    Här har det oxå blivit ganska kallt, ca -9 grader.

    Ha en bra vecka
    kram,

    SvaraRadera
  7. 1000:-kr är vad jag möjligen gör av med på kläder per ÅR!
    Det skulle inte falla mig in att köpa så dyra kläder, inte ens om jag SKULLE ha råd.
    Min årliga klädbudget gick åt till:

    3 par jeans á 179:-
    1 fin blåvit tröja 129:-
    Bh 2-pack 99:-
    Trosor 5-pack 129:-

    Det vill säga 894:- för allt!

    Jag är ganska nöjd med mina inköp ;-) och är duktig på att handla billigt!

    SvaraRadera