Väderprognos för 5 dagar

fredag 21 december 2012

Årets kortaste dag!

 

jlm29

Vintersolstånd, snart vänder det och dagarna blir allt längre.

Vi fick lite mer av det vita idag på förmiddan. Stora fina flingor, som Smulan och Amanda försökte få tag på. De var så söta när de jagade flingorna på insidan av fönstret. De var gulliga nog att lämna många nya fina tassmärken till husse att tvätta bort Blinkar, sötnosar.

Husse, ja… Han kommer inte idag, utan imorrn förmiddag. Jag tyckte att han kunde göra sin skogspromenad i dagsljus eftersom vi har fler lediga dagar och han tyckte idéen var toppen. Så vi är ensamma en fredagskväll. Det händer ytterst sällan.

Allt är förberett till sillen. Den lägger jag in imorrn när maken kommer med burken och rödlöken. Den kommer att ha två dygn att gotta till sig på ändå. Det brukar räcka bra.

Jag har städat det jag når och är rätt så nöjd med min insatts. Jag ska läsa vidare min bok och lyssna på mer musik. Tjejerna ligger och tvättar varandra i soffan. De är så gulliga när de gör så, hjälper till och tvättar där de inte når själva.

Ha en trevlig fredagseftermiddag och kväll!

jlm128 /Julia

7 kommentarer:

 1. Så vackert med stora snöflingor, vi är i och för sig nöjda med snömängden men fint är det. Hoppas att husse kommer tidigt imorgon. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse får sova ut, han lär väl vara här vid 10-11 tiden tror vi.

   Radera
 2. Kan vara rätt skönt att gå nån gång när det är ljust ute även om det känns märkligt för er alla.
  Tjejerna sitter inte och väntar hela kvällen på honom nu väl?
  Vad omtänktsamt av tjejerna att se till att det finns arbete till sin husse, hihi!
  Jag ser till att matte har jobb nästan hela tiden, hon har tittat på golvet flera gånger i dag och sagt att dammsugaren skulle behöva komma fram men hon orkar inte.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjejerna sover ;-)
   Snabeldraken jobbar inte hos oss heller. Jag kan inte å till tjejernas förtjusning har jag sopat extra noga idag! De gillar att jaga sopborste!!!

   Radera
 3. Klokt att maken tar det lite lugnt när han ändå har flera dagar att vara tillsammans med er. Ibland är det inte så dumt att bara slippa allt jäkt. Är säker på att sillen blir toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han går ju varje fredag i mörker. Han ska slippa det nu när vi har lite extra dagar.

   Radera
 4. Jag skall fixa till egen sill idag också, blir så mycket godare :-)

  Önskar er en riktigt God jul :-) Jag tar bloggledigt några dagar.

  Kramar

  SvaraRadera