Väderprognos för 5 dagar

måndag 24 december 2012

Julafton!

 

9merry-xmas-bell

Det är tidig morgon och det är bara Smulan och jag som är vaken. Jag var trött igår och la mig tidigt och somnade genast. Vilket betyder att jag har sovit färdigt trots att klockan är bara ½6 än.

448

Som en liten unge på Juldagsmorgonen i de länder där de få vänta på sina klappar till dess.

engle1025

Nåja, jag smög upp och satte på lite thé. Jag hade blodsockret runt anklarna och behöver äta för att få upp den lite. Lika bra att göra annat och hoppas att kunna vara vaken till Kalle i alla fall. Jag har varit lite trött och är stel efter mitt mikroskopiska julstök.

by047

Smulan, Amanda, Maken och jag önskar er alla

jlm123  /Julia

8 kommentarer:

 1. Ibland behöver man jobba lite för att få igång livsandarna. Önskar er en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 2. En riktigt God Jul tillbaka! Även jag var morgontidig idag, och passade på att förbereda lite sallad och fyllda paprikor på morgonen. Hade nämligen bestämt mig för att ha julskinka + lite fräschare tillbehör i form av "grönt" på julbordet i år. Kände nästan hur flitighetspoängen rasslade in där jag stod och pysslade i tidig morgonstund. :) Hoppas att er julafton har varit riktigt god och vilsam! Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 3. Skönt att vila när man är trött och om man sen vaknar lite tidigt gör det inte så mycket, bara man fått sova sina timmar.
  Hoppas ni haft en trevlig julafton.
  Vi har haft en lugn och trevlig dag hos matteföräldrarna, mycket vilande för mig och syrran, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 4. Önskar er alla en god fortsättning på julen

  Tasskram

  SvaraRadera