Väderprognos för 5 dagar

lördag 1 september 2012

Hej blöta lördag!

 

vaderfen49

Dagens utsikt! SUCK… Det regnade hela dagen med en del åska igår. Jag vågade knappt ha datorn på. Arma maken! Han var blöt in på bara skinnet när han kom. Alla hans kläder hänger på tork fortfarande. Trots regnet är det tämligen varmt ute, just nu visar vår termometer 16,4 grader.

Vi såg Molly, en Cocker Spaniel, valla sin matte i sin söta röda regnrock. Hon är jättesöt i den. Hon är svart och den klarröda passar henne så fint. Hennes matte var klädd i en lika röd jacka och hade en stor grönvit paraply när de gick förbi oss för ett tag sedan.

Det blev ingen blogg heller. Jag fnulade med så mycket annat och tiden gick fort. Sedan när maken dök upp bokstavligen sjöblöt, hade vi annat att göra. När jag väl kom på att jag inte har skrivit nåt, var klockan så mycket att jag helt enkelt inte orkade.

Eftersom det kommer förmodligen regna hela dan, kommer vi titta på DVD. Maken är sugen på att titta igenom vår samling av Agatha Christies Poirot. Vi köpte dem med en viss dagstidning för några år sedan. Varför inte, jag kan ju göra annat under tiden om jag vill och jag har utmärkta hörlurar som stänger ute det mesta. Jag kan lyssna på bok ändå om jag vill.

Hoppas att ni får en mindre blöt lördag!

Weekend /Julia

11 kommentarer:

 1. Vågar man jama att solen skiner här nere idag också ??
  Så här ska det visst åkas på utflykt :)

  SvaraRadera
 2. Aha det var vädret som var trist igår men vi saknade dig.
  Stackars maken som blev så blöt fast det gör inte lika mycket när man är på väg hem som det gör om man ska bort eller nått annat även om det är trist.
  Hoppas att regnet drar förbi snart!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulligt av er att sakna oss, men är det åska är datorn avstängd för säkerhets skull.

   Radera
 3. Ja nog regnar det här också, men måste till stan ändå men en kortis bara. Synd för dem som har anordnat barnens dag i helgen.
  ha en bra lördags trots regnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist med regn om man måste ut. Det behöver inte vi göra idag, som tur är :)

   Radera
 4. JAg är rädd att åtminstone vi i Stockholmstrakten får dras med regn hela dagen. Ser ingen ljusning på nån vädersida. Men ibland är det bra med dåligt väder för man får lite gjort inomhus då.

  SvaraRadera
 5. Lika grått och regnigt som igår "suck".Stackars maken, det är verkligen trist att bli dyngsur. Men det bästa man kan göra är att kura i soffan och njuta av att vara tillsammans.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis vad vi gjorde, så snart maken bytte till torra kläder :)

   Radera
 6. Agatha Christies böcker, har jag oxå läst, många av. Dom var bra tyckte jag. Var ngn gång på -70 talet jag läste dom.
  Här har det varit soligt under dagen.

  Ha en fortsatt trevlig helg

  Hoppas regnet hos er har flygit förbi

  SvaraRadera