Väderprognos för 5 dagar

tisdag 18 september 2012

Vilken dag?!?

 

00013a

Grått och trist ute, termometern visar bara 13,6 grader. Tur att jag inte måste ut. Fast det regnar inte, alltid nåt att vara glad för!

Men inte längre för nu öser det ned. Det mörknade på två röda och himlen öppnade sig…

Det är andra natten som jag har sovit dåligt. Jag hade tänkt att sova lite på dagen, men det satte två av grannarna på var sida av huset stopp för. Den ena håller på med nån typ av motoriserad grunka på sin tomt och den andra, mot sovrummet har spikat i ett sträck sen klockan 9 imorse. Han bygger nån form av altan på samma ställe på sitt hus som vi har rastgården. Inte kan man säga nåt heller, det är ju vardag och mitt på dagen. Visst måste de få föra oväsen om dom behöver bygga. Även om mitt huvud går i bitar snart. Det blir tidigt i säng idag. Jag räknade efter, jag har nog inte sovit mer än några timmar inatt, (vid 2-tiden hade jag inte somnat än och var uppe vid 7), och bara några fler natten till igår, så visst är jag trött som 17.

Smulan och Amanda ligger utslagna och sover, inget bus än med andra ord. De är också trötta, förmodligen är det vädret.

Jag är dock avis på dem som kan sova mitt i allt oväsen… För en gång skull ligger de på var sitt håll. Amanda ligger i soffan som en lite boll och Smulan i igloon under bordet. Det är sällsynt att de inte ligger i en hög vart det än är.

Nu ska jag faktiskt fixa en latte, jag känner att jag behöver nåt uppiggande.

Javisst ja… Vi har vunnit dragningen hos Kjelle Bus i deras 30.000 besöks jubileum. Jätteroligt, vi får se vad paketet innehåller, det brukar vara jätteroliga saker!!! Tack Kjelle Bus och matte Camilla Ler!

Ha en trevlig eftermiddag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

7 kommentarer:

 1. Tråkigt med allt regnade,men jag har då haft jätte fint väder och varmt idag medans Husum har haft en grå dag. Hoppas du får sova i natt nu då och ligg länge!
  Kramiz från mig!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt när man inte får sova sina timmar, man behöver liksom det! Hoppas du får sova hela natten nu!
  Det är jobbigt när det är konstant bankande eller brummande och det kvittar om det är mitt på dagen en vardag för man blir helt slut i huvudet!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag var det BÅDE bankande och brummande. Nu är det tyst, äntligen!

   Radera
 3. Grattis till vinsten hos Kjelle Bus! Kul!! Hoppas att det blir ordentligt med sömn inatt. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli jättespinnande med att få vinsten från Kjelle Bus!

   Radera
 4. Känner så med dig i ditt lidande, det är så otroligt nervpåfrestande när man har det där monotona bankandet i öronen hela dagarna. Hoppas du får sova riktigt gott i natt!
  Grattis till Kjelle-vinsten, ska bli spinnande att höra vad ni får för vinst! :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera