Väderprognos för 5 dagar

måndag 3 september 2012

Är det inte typiskt???

 

3monday47

Vi har haft en trist och blöt helg, speciellt i lördags! Idag skiner minsann solen igen som om den hade vunnit på lotteri Förvirrad! Typiskt.

PICT0851

Se bara på termometern! Varför kunde inte vi ha fått detta fina väder i lördags! Nej då… Då öste regnet ner som om nån hade satt på duschen! Det är så orättvist för alla dem som inte får vara lediga idag!

Maken till exempel. Vi hade kunnat vara ute lite. I och för sig hade vi kul underhållning av Poirot, men nog hade det varit roligt att kunna välja om man ville vara inne eller ute.

Nåja, vädret rår vi inte över och det är bara att acceptera det vi får, men lite orättvist är det allt.

Idag hade jag huvudvärk på dagen. Det händer inte så ofta, så egentligen ska jag inte gnälla, men det var som om alla grannar som är här hade gaddat ihop sig och använde alla sina mest låtande maskiner samtidigt. Gräsklippare, trimmer, borrmaskiner och f*n vet vad mer. Jag trodde att huvudet skulle gå i bitar innan tabletterna hjälpte.

Att lägga mig var det inte tal om, nätfönstret är i och det var mer oljud i sovrummet än här. Med dörren och fönstret stängda var det tystare framför datorn.

Smulan var så gulligt och kom för att buffas. Hon vet oftast när jag inte mår riktigt bra, sötnosen. Amanda försökte få mig i säng, det är hennes sätt att ta tass om matte! Ligger jag ner är allt bra!

Nu har huvudvärken gått över och grannarnas maskiner har tystnat, ironisk eller hur? Huvudsaken är att jag inte har ont längre och att det är tyst igen.

Ha en trevlig och solig eftermiddag!

6 /Julia

10 kommentarer:

 1. Nä tyvärr kan vi inte påverka vädret men visst är det typiskt, synd om alla som bara jobbar inomhus.
  Huvudvärk är inget kul och speciellt inte om alla ska låta högt runt en, skönt att den är borta nu.
  Så gulliga katterna är som har hand om sin älskade matte!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är jättegulliga och duktiga på att ta god tass om mig ;-)

   Radera
 2. Usch, det är verkligen trist att vakna med huvudvärk och så typiskt att "alla" låter.. Gulliga Smulan och Amanda som tar hand om dig så bra! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vissa gånger kan det verkligen kännas som om huvudet pulserar i takt med alla hemska ljud. Skönt att värken lade sig så småningom. Vilka härliga tjejer som känner av när matte inte mår riktigt bra! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Inte roligt med huvudvärk. Det är ytterst sällan som jag har det, Men det händer mig oxå ibland.
  Så gulliga Smulan och Amanda är som pysslar om dig då.


  Tass tass

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Hos mig var det blandat väder men jag hade fullt upp med att göra här hemma med att försöka sortera in alla bilderna i mappar men endel ligger fortfarande huller om buller får se om jag hinner det idag. Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sortera tar alltid sin tid! Tar man det bara lugnt, så blir det ordning på grejerna till slut!

   Radera