Väderprognos för 5 dagar

måndag 18 november 2013

Trevlig måndag på er vänner!

 

3monday47

Allra först vill vi gratulera Gunilla till de två små busfrön som har flyttat in till henne Skrattar !

Gunilla-Hedenby-katterna-Sima-Tasse

Bilden är lånad från Gunillas blogg!

Vi är säkra på att Katten Frasse ler i sin himmel åt matte och vi önskar henne lycka till med de små. Tasse och Simba heter busungarna som kommer att liva upp Gunilla och vända upp och ner på hennes hem. Två små kan härja rätt bra och det är klokt av Gunilla att skaffa två. på en gång, så de har varandra medan hon är på jobbet. Vi ser verkligen fram emot att höra om deras äventyr. De har kanske redan hunnit med att dingla i gardinerna rent av Blinkar ?!?

Ingen av oss kommer någonsin att glömma Katten Frasse, men det känns bra att Gunilla har dessa två små att ta hand om. Eller rättare sagt, dessa två kommer att linda matte Gunilla runt sina små tassar om de inte redan gör det och ta god tass om henne.

Vi har sett solen en stund idag också på förmiddan, men nu är det mulet och snart börjar det mörkna, det är ju november trots det fina vädret. Bara vi slipper snön så är jag glad!

Jag gör som alltid. Läser och lyssnar på musik. Jag har sagt att jag inte ska leta efter mer läsning tills jag har läst ut allt det som är oläst och lyssnat på allt det som är olyssnat.

Vi önska er alla en trevlig början på veckan!

monday2 /Julia

15 kommentarer:

 1. Åh, så roligt att ni gör ett inlägg till våra två nyinflyttade familjemedlemmars ära, vi är så rörda och hedrade! Precis som du säger känns det så rätt att Simba och Tasse tassar in till oss och ger oss samma tröst, glädje och kärlek som Frasse en gång gjorde <3
  Tack också för dina goda råd i bloggen i dag - klockan 18.15 ska vi vara hos veterinären, ska bli väldigt intressant att höra vad hon har att säga om Simbas kön. Spinningen är olidlig :-)
  Många kramar och tassklappar till er alla <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det var bara en reflektion som sitter i ryggmärgen.
   "Röda eller cremefärgade" fläckar/strimmor i en kattpäls = flicka!!!
   Att Amanda var en tjej var ju tveklöst.
   Sen fick hennes ursprungsfamilj tro vad de ville ;-)
   Lycka till hos vettisen. Det ska bli kul att höra vad hon säger och bilden kan ju ljuga lite i min dator, för här ser det ut som cremefärgade ränder och "blaffor" på Simba!

   Radera
 2. Visst är det kul att Gunilla, Tasse och Simba har funnit varandra. Vi tror också att Frasse är överlycklig att Gunilla inte är kattlös.
  Kan du hålla dig från att leta, hihi! För sånt är svårt att låta bli säger matte.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteroligt!!!
   Jag ska i alla fall försöka, fast jag har bortåt 10 böcker á 99 cent i min önskelista hos Amazon...

   Radera
 3. Visst är det roligt! Tror det blir jättebra för Gunilla och missarna! Just nu är vi lite sega i mörkret men gos är vi ju bra på så det ägnar vi oss åt.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Jag o matte blev också glada när vi såg att kattungarna Tasse och Simba flyttat in hos Gunilla :)
  Inte hämta hem fler böcker förrän du läst alla du har ??
  Tror vi när vi ser det ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att ni inte KAN se *skrattar* och jag ljuger inte, annat än mycket små och vita *skrattar ännu mer*
   Jag får ju tips på nya böcker så gott som dagligen från Amazon.com och de är bra på att gissa vad jag eventuellt är intresserad av och vill läsa. De bygger sina förslag på vad jag HAR köpt hittills...

   Radera
 5. Det skall bli så jamarskoj att få lära känna Tasse och Simba! Vi tror också att det kommer bli jättebra för Gunilla att de tar tass om henne. Men är de lika vilda som småbrorsorna var så lär hon få tassarna fulla *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Tack för alla glada tillrop och tilljam, kära vänner, det betyder så mycket för oss <3
  Kan också meddela att Simba ÄR hane Julia :-) Vi var hos veterinären i går, och efter noggrann, även handgriplig undersökning, sa hon att Simba med 100-procentig säkerhet är kille. Enligt vettisen så är inte Simba flerfärgad på det sätt som enbart honor kan vara. Tror att han är något som heter tigrerad, och det kan man vara även som hane. Skönt att få det hela utrett :-)
  Kramar och tassklappar till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att få det bekräftat att Simba ÄR en liten kille :)
   Bättre än att få oväntade överraskningar frammåt senvåren ;-)
   Som jag skrev, kan ju färgerna ljuga lite på bild och dator.
   Lycka till med dem båda, de är UNDERBARA!!!

   Radera
  2. Tack fina du! <3 Du må tro att vi var spända när vi gav oss iväg till veterinären - matte hade suttit och glott på teckningar av kattbakar på nätet hela dagen utan att bli ett dyft klokare, hihi... :-)
   Kramar och tassklappar

   Radera
 7. Visst är det roligt att Frasse fått två små efterträdare. De katter osm hamnar hos Gunilla har verkligen haft tur.

  SvaraRadera