Väderprognos för 5 dagar

fredag 8 november 2013

Idag skiner både solen och humöret!

 

103

Tänk att få vakna utsövd och utan värk. Rena drömmen Ler ! Det beror säkert på att jag hittade ett par receptbelagda värktabletter i en liten pillerdosa som jag hade glömt bort i väskan igår kväll, när jag letade efter annat. Att det är fredag bidrar säkert också till mitt goda humör!

Visserligen är jag lite stel efter natten, men det råder min dagliga träning bot på efter frukost. Så det är lika bra att jag stoppar ett par brödskivor i brödrosten och häller vatten i vattenkokaren till mitt morgonte.

Ha en härlig och solig fredag!

00048 /Julia

10 kommentarer:

 1. Oh we love those sweet pictures! So glad you are doing better today...there is nothing like waking in the morning without pain! Hope you have a very pleasant weekend!
  Purrs & Hugs,
  Miss Kitty & Mum

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du mår bättre idag. Lite av varje har nog gjort att du mår bättre, piller tar bort den värsta smärtan och fredagen och solen gör resten, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 3. Det gör ju stor skillnad på humöret när man slipper ha ont. Skönt! Hoppas husse kom tidigt igår.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Hejsan vännen!
  Idag är det bara regn hos mig. Jag fick världens överraskning imorses o Elvis med Saffran kom på besök så nu är dom helt slut efter allt bus.

  SvaraRadera
 5. Härligt med både humör och sol. Ha en underbar söndag ! Kram

  SvaraRadera
 6. Regn väder här nere i söder både i fredags och lördags , men idag har det otroligt nog varit uppehållsväder hela dagen :)
  Skönt att du hittade några "glömda" värktabletter så att du kunde sova gott !

  SvaraRadera