Väderprognos för 5 dagar

måndag 25 november 2013

Söndags-Sol på en vanlig november-måndag!

 

426

Dagens väder är underbar för att vara i november. +2,3 grader ute i skuggan och full solsken, nästan som på våren. Man kan inte annat än bli glad en sån här fin dag! Ännu gladare hade det varit om maken hade varit här och vi har kunnat njuta av den tillsammans Ler!!!

Här får ni en bild på tjejerna från igår,

PICT1417

de ägnade sig åt dagens viktigaste arbete = fågelskådning! Som ni kan se sken solen vackert då också! Det var fint väder hela helgen, vi hoppas på att det fortsätter och allt de vita läbbiga låter vänta på sig, länge!!!

Dagen föra Julafton kan vara lämpligt med lite snö, men det är absolut inte nödvändigt! Jag är glad så länge jag slipper. De två senaste vintrarna har varit mycket snörika tyvärr. Det är då jag blir instängd här på vischan. Är det barmark eller bara lite snö, kan jag ju välja om jag vill ut eller ej. Det valet vill jag gärna ha denna viner!

Nej nu återgår jag till min läsning av fanfiction av okända goda skribenter. Dagens musik står Tjajkovskij och Mozart stå för ur Masters of the Millennium (min lite förtidiga julklapp från maken). Boxen kom i veckan och han hade den med sig oinslagen i fredags Blinkar! Han är underbar, min älskling!

Ha en trevlig början på veckan! (Bilden nedan är en länk)

12100 /Julia

14 kommentarer:

 1. Det är lagom med snö till jul men sen behöver den inte vara här mer så där håller vi med dig. Sen vill vi ha kallt väder med sol och inte en massa regn och blåst - önska kan man alltid, hihi!
  Det är ett väldigt viktigt jobb tjejerna har att räkna fåglar så ni vet hur mycket mat ni ska köpa hem, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit jättefint väder hela helgen medan ni var iväg :)

   Radera
 2. Det har verkligen varit soligt väder de senaste dagarna, och jag har varit så sugen på att ta en långpromenad. Tyvärr har jag haft en förkylning som jag inte velat förvärra, men jag har gjort som dina kissar = spanat genom fönstret. :-) Snön behöver ju inte bli en så långvarig gäst varje år. Ett kort besök kring jul räcker gott och väl (om ens då). Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 3. Tänk vad man blir glad av lite sol! Härligt med fjäderkotlettsspaning, det gillar vi också.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Härligt med sol. Då blir vi solkatter! ;-)
  Kurrelisvansvift på er!

  SvaraRadera
 5. Vad söta tjejerna är där i fönstret! Fjäderkotlettspaning är en underskattad sport tycker vi. Visst är det härligt med solen men matte muttrar något om råkall ishavskyla.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. It looks as if you had a very nice sunny day...how wonderful! The girls must have loved it!
  Purrs...

  SvaraRadera
 7. Härlig bild på fina katter <3 Visst är det skönt att solen kan titta fram även i november. Håller också tummar och tassar att vi slipper snö i vinter!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera